FOTO: Mili Marušić

Nakon što su u ponedjeljak odigrana tri uzbudljiva susreta, u utorak su tri utakmice bile obilježene dominacijom jedne momčadi.

Prvu utakmicu drugog dana osmine finala Malonogometne lige mjesnih zajednica Grada Širokog Brijega – Ožujsko 2018. igrale su momčadi Ciglane Gradac i Briga. Igra je od samog početka susreta bila prema vratima Briga, a mrežu Frane Kutle prvi je pogodio Matej Karačić u 5. minuti.

Brzo je palo još golova te je do 18. minute Ciglana Gradac drugim kolom Mateja Karačića te pogocima Ante Knezovića, Zvonimira Ćavara i Marka Čuljka imala velikih 5:0. Kakvu-takvu nadu u Brižana je u 20. minuti probudio Ivan Marušić, ali pred kraj susreta za Ciglanu Gradac zabio je i Mario Karačić, a konačnih 7:1 hat-trickom postavio je Matej Karačić.

Kočerin i Privalj također su odigrali uglavnom jednosmjernu utakmicu, koja je završila “petardom” u mreži Privalja.

Privaljčani su poveli preko Martina Ivankovića u 5. minuti, ali pred kraj prvog poluvremena Kočerin je u igru vratio Marko Kvesić te se na predah otišlo s 1:1.

Drugo poluvrijeme bilo je potpuno u znaku dominacije Kočerina, a za pobjedničku momčad u drugom dijelu susreta dva je gola zabio Blago Gašpar, jedan Mario Mikulić, a konačnih 5:1 postavio je Marko Kvesić.

Večer su zaključile ekipe MZ Jare i MZ Ljubotići, a ni ovaj susret nije ponudio puno uzbuđenja.

Jare su već u prvom dijelu susreta nakon pogodaka Ivana Buhača i Marijana Gilje dale do znanja da su došle po pobjedu, a Ljubotići nisu imali snage uzvratiti i konkretnije zaprijetiti vratima Kristijana Anića.

Drugo poluvrijeme ponudilo je dvostruko više golova u mreži Ante Vukoje na golu Ljubotića. Prvo je drugi gol zabio Marijan Gilja, zatim je dva gola zabio Filip Primorac, a konačnih 6:0 postavio je Josip Anić.

Rezultati večerašnjih utakmica :

MZ Ciglana Gradac – MZ Brig 7:1
MZ Kočerin – MZ Privalj 5:1
MZ Jare – MZ Ljubotići 6:0

Raspored za srijedu:

20:00 Turčinovići – Desna Obala
21:00 Trn – Čerigaj
21:00 Rasno – Ciglana Gradac (utakmica četvrtfinala)

Jabuka.tv