Home Vijesti Crna kronika FOTO: Vatrena stihija iznad Širokog Brijega oblikovala se u “Srce vatreno”!

FOTO: Vatrena stihija iznad Širokog Brijega oblikovala se u “Srce vatreno”!

0
FOTO: Vatrena stihija iznad Širokog Brijega oblikovala se u “Srce  vatreno”!
FOTO: Mili Marušić

ŠIROKI BRIJEG – Danas u poslijepodnevnim satima na brudu iznad Širokog Brijega, na putu prema Gracu, uočen je bijeli dim koji se vremenom pojačao i na taj način ukazao na vatrenu stihiju koja zahvaća veći dio brdašca poznatoga kao “Bošnjakovo brdo”.

požaršb26117_2

S obzirom kako je požar zahvatio suhu travu i šumu, brzo se širi s jednog na drugi kraj, a nekoliko kuća koje se nalaze u podnožju trenutno nisu ugrožene jer vatra se širi prema vrhu brda.

požaršb26117_3

Kao što na slikama možete vidjeti, od malog plamena nastalo je jedno veliko izgoreno područje koje se oblikovalo u “Srce vatreno”, što je možda jedna ne planirana “poruka” građanima Širokog Brijega od nepoznatog autora!

požaršb26117_5Iako izgleda lijepo to “Srce vatreno”, nadamo se kako će se uskoro pronaći taj nepoznati autor i adekvatno sankcionirati kako i dalje ne bi ukrašavao brdašca vatrenim stihijama, kojih je prošle godine bilo jako puno na ovim područjima.

S obzirom kako se autor tog požara neće sigurno sam javiti, autor ovog teksta to “Srce vatreno” koje se na trenutak ovako formiralo, posvećuje jednoj Ivani.

Mili Marušić / SirokiBrijeg.info