FOTO: Uvjerljiva pobjeda Mepasa nad ekipom Crnča – Europrodukt za još jednu titula

CRNAČ – Momčad Mepasa obranila je naslov najboljeg na Malonogometnom turniru “Crnač 2016”. Bilo je ovo šesto izdanje sve popularnijeg turnira u selu nadomak Širokog Brijega, a opće ocjene su i najbolje izdanje u svih šest dosadašnjih godina kako se igra turnir.

Mepas je u finalu lakše od očekivanog savladao ekipu Europrodukt s 5:0. Suton, Jelovčić, Babić, Ćorluka, Jelavić, Božinović i briljantni vratar Bilić bili su prejaki za ekipu Europrodukta. Početak utakmice ukazivao je na jednu tvrdu i neizvjesnu utakmicu te se postavlja pitanje koji bi konačan rezultat bio da su igrači Europrodukta pogodili dvije stopostotne prilike koje su imali u prvih 10 minuta. Nakon toga igrači Mepasa preuzimaju inicijativu te golovima Jelavića (2), Božinovića, Babića i Jelovčića dolaze do naslova.

mntcrnačfr2016_7

U utakmici za treće mjesto ekipa Stolac (podsjećaju na Portugalce) je svojim trećim šestercima na turniru došla do pobjede. Stolac je imao vodstvo od 2:0 sve do 37. minute. Vratar-igrač ekipi Bema se isplatio pred sam kraj susreta kada dolaze do izjednačenja i šesteraca no sreća je bila na strani ekipe Stolac. Golove za Stolac postigli su Ivan Marković i Mateo Kozarić, a za Obuću Bema Srđan Glišić i Darko Milanović.

U revijalnom susretu ekipa Bete za nijansu je bila bolja od ekipe Bušića. Gledali smo nekadašnje domaće zvijezde futsala te atraktivnih poteza nije ni u tom dvoboju izostalo.

mntcrnačfr2016_0

Nakon finalne utakmice podijeljene su nagrade i pehari za najbolje ekipe i pojedince.

Najbolji vratar turnira je Franko Bilić iz ekipe Mepas. Najbolji strijelac turnira je Vinko Palac iz ekipe Lole Crnač sa 8 pogodaka, gol manje su imali Ante Ćorluka (Mepas), David Zovko (Parts)… Najbolji igrač turnira je pak Ante Ćorluka iz Mepasa.

Mnogobrojna je publika ostala uživati do kasno u noć, neki čak i do tri sata u jutro, a neki i više.

Rezultati:

Za treće mjesto: Obuća Bema (Banja Luka) – Stolac 2:2 (9:10)
Revijalna utakmica: Beta – Bušići 4:3
FINALE: Mepas – Europrodukt Crnač 5:0

SirokiBrijeg.info