Početak je 9. mjeseca i sve se polako priprema za novu školsku godinu.

Ova godina ostat će zabilježena po epidemiji koronavirusa, ali unatoč tome brojni projekti nisu stali nego su realizirani.

U područnim školama u Izbičnu i Podvraniću ovih dana se radi na projektu uvođenje novog sustava grijanja. Radovi će uskoro biti završeni čime će škole ući spremne u sezonu grijanja. Ukupna vrijednost izgradnje sustava grijanja za oba objekta iznosi 25.231,92 KM s PDV-om.

U protekle četiri godine Područna škola u Podvraniću (OŠ Kočerin) dobila je novu fasadu, novi krov, malu dvoranu za tjelesnu i zdravstvenu kulturu, te su započeti radovi izgradnje malonogometnog igrališta, gdje su još ostali završni radovi kako bi učenici imali i malonogometno igralište za nastavu tjelesne i zdravstvene kulture. „Ovom prilikom se zahvaljujemo upravi Grada Širokog Brijega na nesebičnoj pomoći za našu školu“, poručili su iz PŠ Podvranić.

Također, u Izbičnu je u proteklom razdoblju završeno malonogometno igralište koje se nalazi ispred škole. Podsjetimo, Područna škola u Izbičnu pripada Drugoj osnovnoj školi Široki Brijeg.

Grad Široki Brijeg