FOTO: TKD “Pokok” mjesec Lipanj iskoristio ploganjem za učeničke pojaseve

POSUŠJE – U taekwondo klubu „Poskok“ kroz mjesec Lipanj održala su se polaganja za više učeničke pojaseve. Tri polaganja održala su se u „Taekwondo domu Poskok“ gdje je od 52 kandidata koji su pristupili polaganju njih 46 uspješno položilo za viši pojas. Također se jedno polaganje održalo u posuškom Viru a u toj sekciji uspješno je položilo njih 11 za viši pojas.

tkdposkok172016 4

Na ovim polaganjima ukupno je položilo 57 učenika i to:

za plavi pojas 4 KUP Magdalena Bešlić,

za zeleni pojas 5 KUP David Dumančić, Josip Mandurić, Ružica Crnogorac i Martin Crnogorac,

za zeleni pojas 6 KUP Franka Sabljo, Antea Kraljević, Luka Kraljević, Rafaela Čutura, Klara Grubišić, Dominik Jukić, Anamaria Jukić, Marija Crnogorac, Patrik Tokić, Klara Grubišić i Leonardo Mikulić,

tkdposkok172016 3

za žuti pojas 7 KUP Jelena Bakula, Ana Mandurić, Mario Dragoja, Lucija Krsmanović, Iva Tomić, Manda Pekas, Marko Ramljak, Marija Bago, Darija Rezo, Ante Bešlić, Leo Bešlić, Blago Bago i Frano Leventić, za žuti pojas 8 KUP Stipe Bago, Stipe Rezo i Nika Rezo, za bijeli pojas 9 KUP Lucija Kovač, David Begić, Petra Polić, Anamaria Miličević, Petar Kovač, Nikola Kovač, Marko Bešlić, Stjepan Crnogorac, Helena Petric, Bruno Knezović, Nikola Knezovič, Lana Mihalj, Jozo Boban i Šimun Topić.

tkdposkok172016 2

Ovo polaganje je bilo jako uspješno iako svi nisu zadovoljili minimalne uvjete za viši pojas. Glavni ispitivač bio je Petar Boban crni pojas 3 DAN a u komisiji su bili Antonio Jažo c.p. 2 DAN i Marin Begić c.p. 1 DAN. Svečana dodjela diploma za pojaseve održati će se 02.07.2016. godine u 12.00 sati u nakon održavanja 1. Klupskih ljetnih igara koje se organiziraju u sklopu klupskog ljetnog roštilja u Rastovači pokraj Posušja.

tkdposkok172016 5

U mjesecu Srpnju jedan dio članova ide na ljetni odmor a tridesetak članova nastavlja trenirati i pripremati se za prezentaciju koju će upriličiti na finalnoj večeri malonogometnog ljetnog turnira. Nakon toga slijedi kratki odmor a onda pripreme za Međunarodni taekwondo turinr koji se krajem Kolovoza održava na Korčuli.

SirokiBrijeg.info