FOTO: Mili Marušić

ŠIROKI BRIJEG – Koliko su doista spreme cestarske službe na nešto što su znali već nekoliko dana, pokazuje i primjer sa terena nakon što je snijeg napadao po brojnim glavnim prometnicama grada Širokog Brijega i gdje nisu u stanju bili ni nakon nekoliko sati izaći na cestu i pokušati ju bar zasuti pijeskom, soli, a da i ne govorimo o nekoj ralici da bi njome prošli, lokalne prometnice nema potrebe ni spominjati.

Jednostavno ekipa je izgleda ostala “šokirana” snijegom kao i mnogi vozači koji im odvajaju lijepu novčanu svoticu prilikom registracije vozila da budu uvijek u pripravnosti i brinu o njihovoj sigurnosti. Da se razumijemo, ni ostala mjesta u Županiji Zapadnohercegovačkoj nisu ništa bolja bila, tako da su zahvaljujući snijegu na prometnicama mnoga vozila izljetavala s ceste i gdje je nekoliko osoba ozlijeđeno, a do jutra je još dugo vremena!

Brojnme mlađe vozače taj snijeg nije nimalo iznenadio i znali su za njega tako da su jedva dočekli svojim vozilima baciti koji đir po gradu i donekle snijeg rastopiti i usput zabaciti koji puta zadnji kraj kako bi osjetili “adrenalinsko klizanje” gdje se neki i nisu lijepo proveli kao što smo već i napisali, ali sutra će oni zbrajati troškove popravka.

Više fotografija iz Širokog Brijega na službenoj Facebook stranici portala SirokiBrijeg.info;

Brojni mještani su odluči prošetati i uživati u ljepoti bijelog pokrivača koji je već poprilično zagrnuo Široki Brijeg i koji će se zadržati zasigurno na površinama još koji dan s obzirom na pogodnu temperaturu i koji bi po prognozama moga padati do jutarnjih sati.

Mili Marušić / SirokiBrijeg.info