ŠIROKI BRIJEG – Odigrane su još tri utakmice prvog kola malonogometnog turnira Crnač 2016.

Rezultati su sljedeći:

Ljubotići – Plavo-bijeli – 8:4
HSP. Dr. Ante Starčević – Toto 2:2 (6:5)
Dnevno.ba – Krehin Gradac 1:5

Vrlo zanimljivu utakmicu gledali smo u susretu između dvije podjednake ekipe, Ljubotića i Plavo-bijelih. Ekipa Plavo-bijelih dobro je započela susret te su bili u vodstvu od 2:1 prvih 15 minuta susreta. Ključni trenutak dogodio se kada im je isključen vratar (zbog namjernog diranja lopte rukom izvan svog prostora).

FOTO: Mili Marušić

Od tada ekipa Ljubotića preuzima inicijativu i preokreću rezultat u svoju korist. Nisu Plavo-bijeli bili bez svojih prilika no bez vratara su bili znatno oslabljeni, a to je ekipa Ljubotića itekako iskoristila. Strijelci za Ljubotiće bili su: Bože Vukoja (4), Tomislav Galić (3), i Ivan Kvesić, a za Plavo-bijele Ivan Ljubić, Anel Zećo, Danijel Karačić i Anđelo Knezović.

Vrlo tvrdu utakmicu, pomalo i grubu, gledali smo u susretu ekipe Toto i HSP. Dr. Ante Starčević. Golovima Nikole Mikulića i Mateja Skoke ekipa HSP. Dr. AS dolazi do vodstva od 2:0 no uporni igrači Tota se ne predaju. Preko braće Ivana i Josipa Bošnjaka dolaze do izjednačenja no do potpunog preokreta nisu mogli. Pobjednik se odlučio tek šestercima, a uspješniji su bili igrači HSP. Dr. Ante Starčević.

FOTO: Mili Marušić

Ekipa Krehin Gradac nastavlja s odličnim igrama na turniru. Nakon što su u pretkolu pobijedili Izbično 6:0 protiv vrlo dobre ekipe Dnevno.ba još jednom pokazali su odličnu igru i kvalitetu. I ekipa Dnevno.ba imala je svoje prilike no napadači jednostavno nisu imali svoj dan. Strijelci za Krehin Gradac bili su: Kristijan-Franjo Ćavar (2), Anton Pehar, Matej Pehar i Antonio Prusina dok je pogodak za Dnevno.ba postigao Antonio Vučić.

Srijeda i četvrtak slobodni su dani na turniru, a turnir se nastavlja u petak. Raspored ćemo objaviti uskoro no jedno je sigurno, očekuju nas briljantne utakmice sa mnogobrojnim futsal majstorima, ponajvećim zvijezdama futsala iz BiH, Hrvatske, Slovenije i Srbije, odlične ekipe iz Banja Luke, Omiša itd.

Nestrpljivo čekamo vikend kako bi futsal ludnica mogla započeti!

SirokiBrijeg.info