FOTO: Poznati polufinalisti Ivanjdanskog malonogometnog turnira Ružići 2016.

GRUDE – Večeras će se na sportskom igralištu OŠ Ružići odigrati polufinalne utakmice malonogometnog Ivanjdanskog turnira Ružići 2016.

U nedjelju 19. lipnja i u ponedjeljak 20. lipnja odigrane su sve četvrtfinalne utakmice. U prvoj utakmici ekipa Buderus Grude rezultatom 8:4 svladala je ekipu AX Solinga, a Binvest Posušje visokim rezultatom 9:2 svladao je Polog. Blueberry Vitina rezultatom 4:3 slavio je nad ekipom AL Duda caffe Pavo Kočerin, a posljednja četvrtfinalna utakmica odigrana je između Ćorluka i Sovića. Plasman u polufinale izborila je ekipa Sovići koja je pobijedila Ćorluke s 6:3.

ruzicimnt2162016 5

Polufinalne utakmice kreću od 17 sati s utakmicama početnika. U 17 sati odigrat će se prva polufinalna utakmica između ekipa Kočerin 4 i Lavovi, a u 17:20 sati Grude Centar i Vatreni igrači. U kategoriji pionira u 17:40 sati sastaju se HNK Grude i Nuklearna opasnost, dok je u 18 sati utakmica između Šteta lopte i Kočerin 2. U 20:20 sati u kategoriji kadeti sastaju se Caffe bar Brabus i Pinokio d.o.o Ljubuški, a u 20:50 sati Drinovci i Lezilegovići.

Prva polufinalna utakmica seniora je u 21:30 sati. Snage će odmjeriti ekipa Buderus Grude i Sovići, a druga polufinalna utakmica je na rasporedu u 22:30 sati između Binvest Posušje i Caffe bar Blueberry Vitina.

U ovim ljetnim danima svakako dođite u Ružiće na završnicu turnira. Uz odličan mali nogomet i poznate hercegovačke sportaške uživajte u druženju uz glazbu, jelo i piće. Finalna večer bit će u petak 24. lipnja na blagdan sv. Ivana Krstitelja, zaštitnika župe Ružići.

Više fotografija na: Grude-online.info