ŠIROKI BRIJEG – Za dobru poslovnu realizaciju i zaradu potrebna jer naravno i dobra ideja!

No, da s idejama i čudnim rješenjima problema nema PU Široki brijeg dokazuje i radar kojeg su skrili ili bolje rečeno “zakamuflirali” usred guste šikare i postavili da “promatra” vozila koja se kreću Ulicom pobijenih franjevaca, točnije Obilaznicom.

radaršb2672016_4

Naravno, mislili su i na troškove, tako da su radar smjestili 5 metara dalje od policijske postaje i gdje su značajno uštedili, tako da su policajce koji bi ga trebali čuvati poslali da pišu kazne nesavjesnim vozačima po centru grada, a dok je onaj “portir” izgleda dobio zadatak da pripazi na ovaj izrazito vrijedan “bankomat” koji im proračun puni.

radaršb2672016_2

Obilježja da se na prometnici nalazi stacioniran radar nije bilo u blizini, a i nije izgleda bilo potrebe za time jer bi mnogi to uočili te naglo smanjili brzinu i ne bi bilo pretjerane koristi od njega.

radaršb2672016_3

Vjerovatno su se nadređeni “pameti dozvali” pa odlučili na ovaj način skupiti jedan dobar dio novca i svojim kolegama omogućiti nabavku novih uniforimi ili su odlučili smanjiti dug prema državi koji je bio u mjesecu ožujku ove godine 2.351.240,76 KM, a sada je zasigurno koju stoju i veći.

radaršb2672016_5

Sve u svemu samo vi postavljajte radare, ali čuvajte ih da ih netko ne pokupi jer su skupi, a nisu svi pošteni kao čovjek iz Posušja koji je uočio radar uz cestu bez nadzora pa ga odnio u postaju i gdje se ustanovilo kako su dečki iz MUP-a radar ostavili kraj ceste da slika i otišli malo odmoriti u birtiju….

Mili Marušić / SirokiBrijeg.info