ŠIROKI BRIJEG – I u drugoj pripremnoj utakmici „Plavo-bijeli“ su upisali pobjedu. Protivnik je bio znatno ozbiljniji nego Mostar, hrvatski prvoligaš Osijek, kojem je ovo bila već četvrta priprema utakmica, no ni to nije spriječilo izabranike Slavena Muse da se raduju, i to jednakim rezultatom kao i u posljednjem okršaju ovih protivnika, na memorijalu Blage Zadre u Vukovaru.

Musa je, kako je i najavio, ponovno pružio prigodu 22-ojici nogometaša, a sve je počelo da ne može bolje po Široki. Već u 2. minuti u kaznenom prostoru gostiju oboren je Baraban, a siguran realizator najstrože kazne za vodstvo 1:0 bio je Jure Ivanković.

Tim rezultatom otišlo se na odmor, da bi ponovno druga minuta, ovoga puta u nastavku, bila kobna za goste – Menalo je povisio na 2:0. Prava katastrofa zaprijetila je gostima u 58. minuti, no Wagner nije bio precizan s bijele točke, da bi, kako to obično biva u nogometu kada se propusti velika prigoda, na drugoj strani u 71. minuti uzvratio Perošević i lijepim golom donio smanjenje rezultata – 2:1.

STRIJELCI: 1-0 Ivanković (2-11m), 2-0 Menalo (47), 2-1 Perošević (71).

ŠIROKI BRIJEG: Bilobrk, Bralić, Brekalo, Marković, Ćorić, Pehar, Ivanković, Sesar, Ajayi, Baraban, Kresinger (još su igrali: Ćorluka, Menalo, Pandža, Kožul, Barišić, Landeka, Kožulj, Wagner, Buhač, Krstanović, Crnov, Karačić).

NK Široki Brijeg