ŠIROKI BRIJEG – Nakon jučerašnjeg udesa u kojem su sudjelovali časna sestra i fratar, gdje su oboje prošli bez vidljivih ozljeda, danas iza 9.00 sati novi udes u kojoj je jedna osoba zadobila ozljede nepoznatog stupnja i koja je prevežena vozilom Hitne pomoći na daljnji pregled.

Do nezgode je došlo u “Jelića okuki” kod Gradske Mrtvačnice kada je vozilo, koje se kretalo iz smjera Brijega (Audi A6 Zagrebački registarskih oznaka) prešlo na drugu prometnu traku i sa bočne strane udarilo u vozilo Passat (BiH registarskih oznaka) koje je dolazilo iz suprotnog smjera.

FOTO: Mili Marušić
FOTO: Mili Marušić

Tom prilikom vozač Passata zadobio je ozljede neutvrđenog tipa, pa je prevezen u bolnicu.

Kako smo doznali na licu mjesta do sudara je došlo zbog “proklizavanja” vozila Audi A6, međutim ovom prilikom izbjegnuta je čak i veća tragedija gdje je vozač Passata “spasio” vozilo Audi A6 da ne završi u provaliji.

Podsjetit ćemo kako ova trasa ceste je dosta opasna za vozila, posebno po mokrom kolniku, pa stoga na ovaj način apeliramo nadležne da što žurnije obave potrebne “zahvate” i tako spriječe daljnje slične, a možda čak i nesreće s većim posljedicama kojih je na spomenutoj dionici proteklih godina bilo jako puno.

Mili Marušić / SirokiBrijeg.info