Izgleda kako je sve spremno za sutrašnji derbi na Pecari, gdje nogometaši Širokog Brijega dočekuje Željezničar u prvoj utakmici polufinala Kupa BiH. Ako je suditi po navijačima koji su ovaj utorak pripremili najavu tog događaja!

Sve je krenulo okupljanjem u prostorijama KN Škripari oko 19 sati, te lagano zagrijavanje grla uz pjesmu i organiziranja za napraviti jedan dekor kojim će najaviti nogometašima Širokog Brijega kako će imati maksimalnu podršku sa tribina da ekipu Željezničara isprate kući sa što većim rezultatom.

bakljada11417-1

Nešto iz 21sat, “Škripari” naoružani zastavama, bengalkama i raspjevanim raspoloženjem sjedaju u svoja vozila i formiraju nepreglednu kolonu te kreću na đir kroz Široki Brijeg.

Nakon vožnje od Pecare do naselja Oklaji, navijači se zaustavljaju na Trgu širokobrijeških žrtava te nakratko blokiraju promet i gromoglasnom pjesmom i bakljadom šalju podršku svom klubu uoči susreta sa Željezničarom.

bakljada11417-4

Nitko se nije ljutio od ostalih sudionika prometa, nego su im se mnogi pridružili, što navijanjem, što trubljenjem kako bi podigli atmosferu do “usijanja”. Nakon kraćeg “odmora” odlučili su napraviti još jedan đir i na posljetku svi su završili u prostorijama svog kluba na Pecari.

Sve u svemu, navijači su svoje rekli, a sada je na nogometašima da se pokažu i na terenu dokažu.

Podsjetimo, u srijedu u 20 sati Široki Brijeg na Pecari dočekuje Željezničar u prvoj utakmici polufinala Kupa BiH.

Mili Marušić / SirokiBrijeg.info