ŠIROKI BRIJEG – Zahvaljujući studentima ALU Široki Brijeg caffe bar “Puž” u Širokom Brijegu u utorak 7.lipnja postaje na tjedan dana izložbeni atelje, gdje ćete u ugodnom ambijetnu uz ispijanje svoje jutarnje kave, soka ili pive moći uživati u pogledima na dijela slikara, grafičara i kipara polaznika ALU Široki Brijeg.

Službeno otvaranje ove 2. po redu izložbe najavljeno je od 20 sati, kao i glazba uživo koja će upotpuniti ovu kulturnu manifestaciju.

izlpuž62016_1

Radovi koji će javnosti biti prezentirani su učenika ALU Široki Brijeg od 2.- 5. godine, dok su pojedina djela napravljena u svrhu ove izložbe.

“Posebno smo ponosni što je ovo druga izložba za redom, što vjerojatno prelazi u tradiciju i zahvaljujemo se studentima Akademije na Brigu što su odabrali ovoj prostor kako bi našim sugrađanima prezentirali svoj rad, jer zasigurno među njima postoji jako puno budućih velikih umjetnika koji će svoje radove uskoro prezentirati cijelom svijetu, a još će nam draže biti kada znamo kako su svoje radove izlagali u našem ugostiteljskom objektu” – kratko nam je komentirao Ivan Marušić, suvlasnika Caffe bara Puž, koji im je i sam pomagao oko postavljanja slika i kiparskih radova.

izlpuž62016_4

Ponuđene fotografije koje imate priliku vidjeti su samo jedan dio što će biti javnosti prezentirane i koje smo zabilježili prilikom postavljanja izložbe, te ovim putem vas sve pozivamo da od utoraka 7.lipnja posjetite caffe bar “Puž” na Brijegu i uživate u radovima studenata naše akademije.

Izlagači na 2. Izložbi Studenata ALU Široki Brijeg u Caffe Baru “Puž” su:

2. Godina

Ante Petrović
Grgur Ivanac
Ivana Mustapić

3. Godina

Ivana Pavlović
Tomislav Zane
Ana Naletilić
Andrea Pervan
Josip Ivešić
Matea Šimunić

4. Godina

Ana Čolaković
Antonio Kukavica
Lucia Pavlišinova
Jure Paponja
Manuela Mandić
Martin Frljić
Ante Marić

5. Godina

Boris Cikaš
Jure Pešorda
Dino Čolić

Naravno, postoji mogućnost i kupnje pojedinih radova, što će zasigurno mnogima dobro doći kako bi ukrasili svoj dom, radni prostor i poslovni objekt te na taj način dali podršku našim studentima, jer, tko zna kakva se umjetnička “duša” u budućnosti krije iza pojedinih radova koji bi jednog dana mogli i puno više vrijediti!

Mili Marušić / SirokiBrijeg.info