FOTO: Možda ne bi bilo loše da kolege svojima koju kaznu napišu?

ŠIROKI BRIJEG – Po Širokom Brijegu je “dozvoljeno” parkiranje na svakom koraku. “Ko jeb.., ovo ili ono”, kazao bi Mirkec!

Naravno, zezamo se oko parkiranja kako se kome prohtje da ostavi vozilo tamu gdje mu najviše odgovara jer postoje u ovog “gradu” i pješaci, dostavna vozila, hitne službe pa i ostala vozila.

Policija često “počasti” uplatnicom nesavjesne vozače za krivo parkiranje, a znaju oni pozvati i “pauka” da ukloni vozilo ako je stranih tabla i malo veću cifru napisati, samo što taj njihov “pauk” nerijetko napravi veću štetu nego korist pa samo problemi kasnije s obje strane nastanu.

ppvozilo1982016 3

A, što kada se policija ogriješi o prometni bonton i oni postanu nesavjesni vozači?

Policija naša očekuje da su svi manje-više savjesni i odgovorni, ali što kada oni krše ta pravila i svoja vozila parkiraju na ne dopuštena mjesta i pri tome rade nekoliko prekršaju u isto vrijeme.

ppvozilo1982016 2

Na redakcijski mail portala SirokiBrijeg.info, od našeg čitatelja iz Širokog Brijega stiglo je nekoliko zanimljivih fotografija koje možete vidjeti kroz ovaj tekst, a na kojima se može uočiti službeno vozilo MUP-a ŽZH kako je parkirana na prostoru gdje je zabranjeno parkiranje. Na prostoru koje je označeno i služi samo za dostavna vozila, kao i to što je još zanimljivije vozilom su ušli na područje prometnice u suprotan smjer.

Koliko smo upoznati sa naplatama za nepropisno parkiranje na ovom mjestu ono je često i uredno. A kako naplatiti kaznu samome sebi, ostaje sad zasad nepoznanica!?

Mili Marušić / SirokiBrijeg.info