Home Sport Nogomet FOTO: MNK Hercegovina najvećom pobjedom proslavila zadnju ovosezonsku utakmicu na domaćem terenu

FOTO: MNK Hercegovina najvećom pobjedom proslavila zadnju ovosezonsku utakmicu na domaćem terenu

0
FOTO: MNK Hercegovina najvećom pobjedom proslavila zadnju ovosezonsku utakmicu na domaćem terenu
FOTO: Mili Marušić

Još jedna uvjerljiva pobjeda MNK Hercegovina u zadnjoj ovosezonskoj utakmici na domaćem terenu

U 13. kolu Prve futsal lige FBiH skupina 2 u GSD Pecara MNK Hercegovina je pobijedila ekipu MNK Sparte iz Sanskog Mosta rezultatom 9:2.

Favorizirana ekipa MNK Hercegovina je svoju ulogu favorita u ovoj utakmici potvrdila već u prvoj polovici prvog poluvremena postigavši tri gola. Golove su postigli Darko Ivanković i David Barbarić u 6. minuti i Žarko Marušić u 10. minuti. Rezultatom 3:0 za MNK Hercegosvina otišlo se na odmor. Golovima Žarka Marušića u 23. i 25. minuti povećava se vodstvo domaćina na 5:0. Gosti smanjuju golom Edisa Hotića u 27. minuti na 5:1. Danas raspoloženi igrači MNK Hercegovina povećavaju vodstvo u 32. i 33. minuti golovima Ivana Ćorluke i Davida Barbarića na 7:1. Golovima Franje Skoke u 34. i 36. minuti MNK Hercegovina vodi sa 9:1. Počasni gol za MNK Spartu postigao je Nermin Kerić u 37. minuti za konačnih 9:2.

Još jedno odlično izdanje MNK Hercegovina u zadnjoj domaćoj utakmici u ovoj sezoni. S ovim rezultatom MNK Hercegovina se učvrstila na 3. mjestu ljestvice Prve futsal lige FBiH. U zadnjem kolu MNK Hercegovina putuje u goste susjedima iz Mostara kod ekipe HMNK Rudnik.

MNK Hercegovina