Home Kultura FOTO: Maturalna večer 64. generacije maturanata Gimnazije fra Dominika Mandića Široki Brijeg

FOTO: Maturalna večer 64. generacije maturanata Gimnazije fra Dominika Mandića Široki Brijeg

0
FOTO: Maturalna večer 64. generacije maturanata Gimnazije fra Dominika Mandića Široki Brijeg
FOTO: Mili Marušić

Lijepo sunčano predvečerje 19. kolovoza 2020. ispred širokobriješkog hotela Park, dodatno je uljepšalo 114 maturanata, 64. generacije maturanata Gimnazije fra Dominika Mandića Široki Brijeg.

Popularna “Korona generacija maturanata” nije se dala smesti i kvariti posljednje veliko okupljanje generacije. i tako, unatoč već jednoj odgodi, sada napokon održati svoju maturalnu večer.

Blještavilo, sjaj i glamur uz brojne prijatelje, roditelje. Večer za pamćenje kao i godina koja je bila posebna, i koju će uistinu pamtiti zbog situacije koja ih je zadesila, ali to ih niti malo nije spriječilo da do kraja uspješno završe svoje školovanje na Brigu, a koje će im zasigurno ostaviti lijepe uspomene na dane kada su kao jedno prolazili kroz sve dobre i loše trenutke.

Podsjetimo kako je u ovogodišnjoj generaciji širokobrijeških gimnazijalaca njih 14 oslobođeno je mature, a učenicom generacije proglašena je Jelena Čolak.

Osim toga, za izniman uspjeh ravnatelj gimnazije Miro Bošnjak učenicima je uručio prigodne knjige, a Antonija Ivanković i Ana Sesar koje tijekom čitavog školovanja niti jedan sat nisu izostale s nastave nagrađene su prigodnim nalivperom.

FOTOGRAFIJE možete pronaći na službenoj Facebook stranici portala OTPOR – SirokiBrijeg.info:

FOTO: Mili Marušić

Gepostet von OTPOR – SirokiBrijeg.info am Mittwoch, 19. August 2020

U školskoj 2019./2020. godini polaganja mature oslobođeni su Jelena Čolak, Lovro Kožul, Ana Sesar, Sarah Zovko, Karla Jelić, Marija Musa, Lucija Nogalo, Petra Batinić, Nika Gugić, Dora Paponja, Anica Kvesić, Mario Sesar, Luka Ćavar i Marija Pavković.

Mili Marušić / SirokiBrijeg.info