ŠIROKI BRIJEG – To se zove sreća u nesreći! Dva momka iz Kočerina vraćajući se iz svatova u noći sa petka na subotu (negdje oko četiri sata) imali su prometnu nezgodu kada su, krećući se iz smjera Širokog Brijega prema Kočerinu, vozilom marke Renault “Megane” udarili u jednu obiteljsku kuću uz glavnu cestu, piše portal Dnevno.ba.

Prilikom udara željezna cijev (dobro vidljivo na fotografijam) je probila prednje staklo, no na svu sreću pri svoj toj silini udara mimoišla je i vozača i suvozača, pa su prošli bez nekih ozbiljnijih povreda.

Momci stanuju u neposrednoj blizini, a kako nam je rekla gazdarica kuće prije nekih 19 godina bio je još jedan slučaj kada se također jedna osoba s područja Kočerina svojim vozilom “zabila” u ovu kuću, te kako kaže osjećaj je i tada, kao i ovom prilikom bio gotovo isti.

“Spavate mirno i onda se dogodi tako strašan udar. Još sam prestravljena, no na svu sreću momcima nije ništa bilo. Naravno, poznajem i njih i njihove roditelje i ništa loše ne mogu reći, ali eto kad belaj hoće da bude…” – jutros je za Dnevno.ba na licu mjesta izjavu dala gospođa koja živi u ovoj kući, a koju smo zatekli dok je otklanjala krhotine stakla čekajući da vozilo Renault “Megane” bude uklonjeno iz njezinog dvorišta.

Prilikom izlijetanja s ceste došlo je do kontakta “Meganea” i vozila Audi, koje je bilo parkirano pored kuće, a na kojem je također nastala određena materijalna šteta.

Dnevno.ba