Home Kultura FOTO: “Eksplozija” umjetnosti i kreativnosti u Knjižnici Ljubuški

FOTO: “Eksplozija” umjetnosti i kreativnosti u Knjižnici Ljubuški

0
FOTO: “Eksplozija” umjetnosti i kreativnosti u Knjižnici Ljubuški

„U radove koji su izloženi večeras ovdje u Knjižnici svi umjetnici su uložili i dušu i srce i tijelo”.

Ljudi koji su ovdje došli izložiti svoje radove došli su izložit sebe, svoj unutarnji izričaj koji je u njima, a ne samo svoj rad. U svakom radu se vidi čovjek onakav kakav bi trebao biti u stvarnosti“, rekao nam je za Radio Ljubuški, među ostalim, umjetnik Radojko Kraljević iz Graba iznoseći svoje viđenje izložbe raznovrsnih rukotvorina ljubuških umjetnika.

izlj 162016 2

Radojko je jedan od jedanaestero umjetnika koji su u srijedu večer izložili svoje radove u Knjižnici Ljubuški i tako svekolikoj ljubuškoj javnosti prezentirali svoja vrijedna djela u sklopu izložbe raznovrsnih rukotvorina ljubuških umjetnika.

A svi oni koji su u srijedu došli u Knjižnicu Ljubuški mogli su doista uživati u prekrasnim raznovrsnim i vrijednim radovima ljubuških umjetnika. I svi su bili oduševljeni.

izlj 162016 5

Prezadovoljan je bio i voditelj Knjižnice Ljubuški Ivica Vizentaner koji nije krio svoje oduševljenje i izloženim radovima i neočekivanim brojem posjetitelja, iako ih ovakva izložba zaslužuje i više. Stoga je, kaže, odlučio da ova izložba postane tradicionalna.

Jednostavno rečeno toliku „eksploziju“ umjetnosti na jednom mjestu trebao je vidjeti svaki Ljubušak.

A na izložbi su se svojim umjetničkim radovima predstavili: Kameja u kosi, Ana Grbavac, Ivona Alerić, Ivona Granić, Anita Alilović, Zdenka Pavlak, Radojko Kraljević, Srećko Brkić, Valentina Čolina, Veselka Ereš i Jasna Osmić.

Više fotografija i audio zapise možete pronaći na: Radio Ljubuški