ŠIROKI BRIJEG – U okviru programa obilježavanja Dana grada Širokog Brijega i blagdana Velike Gospe na Trgu širokobrijeških žrtava proteklih večeri nastupili su brojni KUD-ovi i glazbeni bendovi. Dok je najsvečaniji i najveseliji trenutak bio na sam Dan grada 15. kolovoza, kada se u večernji satima održao koncert hrvatskog pjevača Dražena Zečića.

Od ranih predvečerašnjih sati središte Širokog Brijega se počelo puniti tisućama posjetitelja i građana koji su odlučili svečano obilježiti Dan grada. Kafići, restorani, terase, trgovi, sve je bilo popunjeno “ko šipak”. Pravi veliki događaj kojeg se ne bi ni “New York” posramio!

zečić15816_1

Središte grada je bilo zatvoreno za vozila, gdje se dobio veći prostor šetnice, kao i “podij” na koje su mnogi plesali uz glazbu iz obližnjih ugostiteljskih objekata. Bilo je svakakve glazbe. Od domoljubnih, narodnih i stranih pjesama, tako da je svatko za sebe mogao ponešto pronaći na što bi se mogao opustiti.

zečić15816_2

Ali onaj najzabavniji i završni dio programa se održao na Trgu širokobrijeških žrtava gdje je tisuće posjetitelja moglo uživati u koncertu Dražena Zečića i njegovog Banana benda, gdje su mnogi zajedno s njim pjevali njegove najveće hitove u sav glas.

zečić15816_7

Sve u svemu, noć za pamćenje, kako građana Širokog Brijega tako i za brojne posjetitelje iz drugih mjesta koji su se odlučili provesti na najbolji način.

Mili Marušić / SirokiBrijeg.info