FOTO: Mili Marušić

Srednja strukovna škola Široki Brijeg ove godine na maturalnoj večeri oprostila se od 46. naraštaja maturanata.

Atmosfera je započela već od 17:30 sati kada su se maturanti počeli okupljati zajedno sa svojim roditeljima, razrednicima i profesorima ispred hotela Parka, a nakon nekoliko kišnih dana, vrijeme je pokazalo ljepšu stranu kako ne bi pokvario odličnu zabavu i večer za novu generaciju koja će dobro doći budućim poslodavcima jer je većina naših dosadašnjih sugrađana posljednje godine već na području EU.

Standardna procedura oko 19:30 sati uslijedila je kraćim govorima ravnateljice škole Ljerka Naletilić koja je maturantima uputio iskrene čestitke, a roditeljima zahvalila što su im bili podrška.

Naravno, obratio se i gradonačelnik Miro Kraljević kojeg su pozorno slušali iščekujući kako će kazati na kojoj lokaciji će nastupati Thompsom povodom blagdana Velike Gospe i Dana Grada Širokog Brijega, ali i on je uputio lijepe čestitke u poželio uspjeh u daljnjem životu. Živjeli, hvala!

Nakon govora, uslijedio je dolazak na svečanu večeru i posljednja zajednička fešta do ranih jutarnji sati

Dragi maturanti, generacijo koja dolazite. Prošli ste zanimljive dane svoga školovanja. Smijali ste se, plakali, zajedno zabavljali i zajedno planirali, sada je pred vama prekretnica ulaska u svijet odraslih gdje ništa neće biti kao prije. Primijetit ćete puno promjene koje vas do sada nisu zanimale. Ali znajte da ugled se ne isplati gubiti jer teško ga je vratiti, budite ponosni, budite pozitivna strana Širokog Brijega. Stvarajte bolju budućnost za sebe, za sve nas, i ne dozvolite da vam neko drugi sudbinu kroji, jer od sada krojite ju sami sebi!

Uzdignuta čela i ponosno, nek vam je život zabava a ne umaranje!

FOTOGRAFIJE na službenoj Facebook stranici portala MTV.ba:

Mili Marušić / SirokiBrijeg.info