Fast food “Midnight” u Širokom Brijegu koji u svojoj ponudi nudi različite vrste grill specijaliteta od “pljeskavica, vješalica do kebaba”, hranu s roštilja i mnoge brze proizvode za slasno prigristi, ovih je dana u svoju ponudu uveo je i pizze, a slobodno možemo kazati kakve nigdje u Širokom i okolici nećete pronaći koliko su ukusne i privlačne za svako nepce.

Midnigh pizza

Deset različitih pizza -Capricosa, Margarita, Midnight, Kebab, Slavonska, Vege, Tuna, a svaka od njih ima poseban okusi, kao i cijene koje su ispod prosječnih za srednje i jumbo, te koje su toliko bogate i još pri tome napravljene u kvalitetnom brašnu i začinjene s posebnom dodacima da se u ustima tope, gdje su uz želju gosta, prilozi kečap i majoneza uz pizzu su besplatni!

Osim ugodnog unutrašnjeg ambijenta gdje možete doći pojesti svoj specijalitet za vrijeme radnog vremena od 9:00 do 1.00 sat iza ponoći, otvorena je i ljetna terasa, a za ovakve vrućine tu je sladoled koji će sniziti tjelesnu temperaturu.

Brza dostava na vašu kućnu, poslovnu ili neku drugu adresu u radnom vremenu od 9:00 do 1.00 sat također je na usluzi, i po dostavi za sve naručeno se naplaćuje simboličnih 1KM.

Fast food “Midnight” se nalazi na adresi Trnska cesta 34, u Širokom Brijegu. A možete ih kontaktirati na broj 063/188-889. Više informacija na službenim stranicama Facebook i Instagram profila.

SirokiBrijeg.info