Home slajd EVO ŠTO ZNAČI TA “MALA KAP” HUMANOSTI: Omogućivši Ivanov odlazak na liječenje, omogućeno još mnogima!

EVO ŠTO ZNAČI TA “MALA KAP” HUMANOSTI: Omogućivši Ivanov odlazak na liječenje, omogućeno još mnogima!

0
EVO ŠTO ZNAČI TA “MALA KAP” HUMANOSTI: Omogućivši Ivanov odlazak na liječenje, omogućeno još mnogima!

Podsjetimo se, Ivan Grbavac već nekoliko godina bori se sa zloćudnom bolesti, agresivnim melanomom lijevog oka. Dosadašnjom dijagnostičkom obradom utvrđeno je da je bolest metastazirala na jetru. Prošao je dva ciklusa terapije zračenjem, primio kemoterapiju, te je liječen operativno. Zbog širenja bolesti, kao jedino rješenje, preporučena je izolirana prefuzija jetre u kliničkoj bolnici u Hamburgu.

Zahvaljujući apelu upućenom na društvenim mrežama, vijest o bolesti i akciji udružila je cijelu Hercegovinu i Hercegovce iz svih krajeva svijeta, omogućivši odlazak na liječenje. Humanitarnom akcijom skupljeno je 214 600 KM.

U međuvremenu su liječnici iz Hamburga pregledali detaljnu medicinsku dokumentaciju, i poslali novi predračun, smatrajući kako Ivanovo stanje zahtijeva dva ciklusa terapije, što iziskuje duple troškove. Predračun za jedan ciklus terapije iznosi 39 590 €, a Ivan bi trebao primiti dva. Troškovi osnovnog liječenja, koje bi se trebalo provesti kroz sljedeća dva do tri mjeseca, iznose 79 180 €.

Novce za prvi dio terapije smo uplatili, sada čekamo informacije o dolasku naručenih lijekova, što bi odredilo i termin odlaska, a samim time i početak liječenja.

Svjesni čuda koje ste svi vi zajedničkim snagama napravili, želimo se još jednom zahvaliti svima, jer ste u ovom teškom vremenu izdvojili novčana sredstva, i omogućili odlazak na prvu terapiju. Tako ste u naša srca utkali nadu, a Ivanu dali novu šansu za život.

U ime Ivana i obitelji svima, od srca, zahvaljujemo, i molimo za razumijevanje u ovoj našoj borbi. Nadamo se sretnim vijestima, a o novostima vezanim za zdravstveno stanje našeg Ivana ćete biti obaviješteni.

Hvala što ste pokazali koliko je veliko srce našeg čovjeka!