LJUBUŠKI – U petak 6. svibnja u prepunoj gradskoj vijećnici Općine Ljubuški održan je izvanredni sastanak članova udruge “Zaboravljeni Branitelji” gdje je nazočilo i nekoliko zapovjednika ljubuških vojnih postrojbi, kao i branitelja koji su došli dati im podršku u ostvarenju prava za koja se udruga bori već tri godine.

Popis branitelja Domovinskog rata kako bi se uklonili/razotkrili oni lažni i njihovi potpisnici tj. krivotvoritelji ratnih puteva, a koji uništavaju i sramote časne i istinske branitelje koji su dovedeni na granice totalnog poniženja, jedan je od od tih zahtjeva.

FOTO: Mili Marušić

Kako smo već napisali, sastanku su nazočili i trojica zapovjednika koji su izrazili pomoć u objavi imena branitelja kojima su oni bili zapovjednici, dali potporu radu udruge i ostvarenju ciljeva.

Jedan od branitelja je sa suzama u očima pred brojnim svojim kolegama izvadio i prezentirao svoje časno zaslužene zahvalnice, odličja koja, kako je rekao, služe sada njegovoj djeci “kao igračke” jer je izigran od svog zapovjednika, Hrvatske, Bosne i Hercegovine i kako se sada nalazi u situaciji da je bio nigdje i kako je sada nitko i ništa, te pitao čiji je on branitelj?

Izgleda kako je vlak krenuo ka posljednjoj postaji gdje će stići u četvrtak 19. svibnja, na brojne stanice kada će doći do totalne blokade BiH ako se ne ispune uvjeti koji su dati 24. travnja u Sarajevu jer je dosta više manipulacije s braniteljskom populacijom, a to mnogim zapovjednicima i političkim mešetarima ne odgovara jer je puno njih upetljano u ovu najveću kriminalnu radnju od Domovinskog rata!

Kompletan video govora sudionika kao i mnogi detalji iznešeni na ovom skupu, a koji će dobro “prodrmati” sve lažne branitelje i one koji su za novac prodali svoje dostojanstvo, izdali svoje suborce možete pogledati u ponedjeljak 9.svibnja 2016. od 20.oo sati na portalu SirokiBrijeg.info.

Mili Marušić / SirokiBrijeg.info