ŠIROKI BRIJEG – Nakon što je dao nadu mnogim građanima Širokog Brijega kako bi mogli dobiti gradonačelnika kakvog zaslužuju, uslijedio je “hladan tuš” iz stožera potencijalog gradonačelnika Krešimira Zeljke – Kete.

Naime, u utorak 2. kolovoza (ove godine), kandidat Krešimir Zeljko odlučio je povući svoju kandidaturu za gradonačelnika Širokog Brijega iz razloga kako nam je kazao “jer je zakasnio sa prijavom” u Središnje izborno povjerenstvo BiH, iako mi znamo kako je on prijavu dostavio ranije ali se vjerovatno putem zagubila ili nije dostavljena pošto su se ujedinjavala tri poštanske službe BiH u jednu, pa nisu znali tko će ju dostaviti ili su u igri neki drugi fatori, ko će ih znati!

Odlučili smo s njim obaviti jedan kraći intervju u kojem nam je pokušao objasniti ovaj potez koji je bio više nego neočekivan iz razloga što je mogao “pošteno potući” trenutna dva kandidata koja se za tu gradonačelničku fotelju bore, Denija Ćorića i sadašnjeg Miru Kraljevića, i to čak da se njih dvojica ujedine sa glasovima!

Ova njegova odluka doista je mnoge širokobriježane šokirala, kao i nas s portala SirokiBrijeg.info jer je bio naš favorit, a sada ćemo vjerovatno ostati bez mogućih priljeva financijskih sredstava koje bi imali kada bi on postao gradonačelnik. A štaš, život ide dalje i ovom prilikom pozivamo sponzore da nam se jave za reklamiranje na portalu uz popust od 40% do kraja godine.

Kroz naš intervju s njim kazao nam je razlog povlačenja, kome podršku daje, moguću kandidaturu za Predsjednika BiH iz reda hrvatskog naroda kao i pričama oko prisluškivanja privatnog telefona;

Mili Marušić / SirokiBrijeg.info