Ekipa iz HT Eroneta bi poboljšavala signal u Širokom Brijegu, gradonačelnik “žica” sponzorstva!

ŠIROKI BRIJEG – Gradonačelnik Miro Kraljević i predsjednik Gradskog vijeća Vinko Topić priredili su prijam za Vilima Primorca predsjednika Uprave HT Eronet i suradnike.

Predsjednik Uprave HT Eronet Vilim Primorac govoreći o poslovanju tvrtke istaknuo je da će se unatoč teškim ekonomskim vremenima voditi posebna skrb o svakom uposleniku.

„Neupitan je partnerski odnosa s Gradom Širokim Brijegom, te smo spremni sukladno našim mogućnostima sponzorirati športske i kulturne manifestacije u Širokom Brijegu“, rekao je Primorac. Dr. sc. Goran Kraljević izvršni direktor za pokretnu mrežu rekao je da HT Eronet planira povećanje kvalitete pristupa internetu u užoj gradskoj jezgri, ali i u nekim ruralnim mjestima.

Gradonačelnik Kraljević izrazio je nadu u još bolju suradnju u budućnosti Grada Širokog Brijega i HT Eroneta, te zahvalu na spremnosti sponzoriranja kulturnih i športskih manifestacija u Gradu Širokom Brijegu.

Kraljević je istaknuo primjer HKK Široki kojemu je u proteklim godinama izostala pomoć, odnosno sponzorstvo HT Eroneta, ali i drugim športskim kolektivima, te udrugama koji se bave promicanjem kulturne baštine, priopćeno je iz Ureda gradonačelnika Širokog Brijega.

SirokiBrijeg.info