Dvostruke rukometne prvakinje države i dvostruke osvajačice KUP-a BiH pozivaju vas na suret protiv Krivaje

GRUDE – Pred nama je nova rukometna sezona. Grudske rukometašice u nju ulaze kao dvostruke prvakinje države i dvostruke osvajačice KUP-a BiH.

Naše rukometne kraljice su već više od 22 mjeseca neporažene u domaćim natjecanjima i u novu sezonu ulaze s ciljem da sve utakmice odigraju najbolje što mogu i da pokušaju nastaviti grudsku rukometnu bajku.

Iako ovu sezonu započinju u nešto izmijenjenom sastavu i bez svoje dugogodišnje kapetanice, Josipe Braćić koja je zbog fakultetskih obveza prestala trenirati rukomet,sigurni smo da će „kćeri bure“ i u ovoj sezoni predvođeni novom kapetanicom, Andreom Prusinom ,u svakoj utakmici „ostaviti srce na parketu“ i boriti se do zadnjeg atoma snage.

Uz neupitnu nadarenost djevojaka i vrhunsku pripremu i vođenje ekipe od strane dr.sci Zlate Zubac sigurno će svi ljubitelji športa imati privilegiju i ove godine u Grudama gledati najbolji ženski rukomet koji se igra u Bosni i Hercegovini.

Na samom startu natjecanja u goste našim djevojkama dolazi uvijek neugodna ekipa ŽRK Krivaja iz Zavidovića. Nadamo se da će se pobjednički niz naših djevojaka nastaviti i da će u nedjelju biti osvojeni prvi bodovi u novoj sezoni Premijer lige BiH.

Djevojke Vas pozivaju da kao prijatelj našeg kluba dođete i podržite naše cure u borni za prve ovosezonske bodove.

HŽRK „Grude“ Grude – ŽRK Krivaja Zavidovići

Nedjelja, 25.09.2016. u 15.00 sati

Gradska sportska dvorana Bili Brig Grude

Radujemo se Vašem dolasku,
HŽRK Grude