Dvije tjeralice za Josipim Kolobarićem, policija moli pomoć jer ne zna gdje je!

Josip Kolobarić, rođen 07.03.1983. u Gornjim Mamićima, Općina Široki Brijeg, gdje također ima upisano prebivalište i koji je državljanin BiH. Presudom Općinskog suda u Mostaru i Širokom Brijegu, osuđen je na kazne zatvora u trajanju od 4 odnosno 7 mjeseci zatvora, te se isti nalazi izvan dohvata MUP-a ŽZH.

RAZLOG RASPISIVANJA TJERALICE

Presudom Općinskog suda u Mostaru od 08.01.2015. godine Josip Kolobarić osuđen je na kaznu zatvora u trajanju od 4 /četiri/ mjeseca. Dana 29.12.2015. godine Josip Kolobarić trebao je se javiti u KPZ Mostar na odsluženje kazne što nije učinio, a osuđenik se ne nalazi na prijavljenoj adresi stanovanja što razvidno upućuje na zaključak da se isti krije, odnosno da se nalazi u bijegu.

Naredbu za raspisivanje tjeralice izdao Općinski sud Široki Brijeg, 09. veljače 2016. godine

Druga presuda dolazi iz Općinskog suda u Širokom Brijegu od 18.02.2015. godine kada je Josip Kolobarić osuđen je na kaznu zatvora u trajanju od 7 /sedam/ mjeseci. Budući da se isti nije odazvao na raspravu radi uručenja uputnog akta, i budući da Sudska policija istoga nije pronašla na prijavljenoj adresi prebivališta, Sud je zaključio da se isti krije ili se nalazi u bijegu.

Naredbu za raspisivanje tjeralice izdao Općinski sud Široki Brijeg, 07. travnja 2016. godine

Iz MUP-a ŽZH mole građane koji imaju informaciju o boravku i kretanju navedene osobe da obavijeste najbližu Policijsku postaju pozivom na besplatni telefonski broj 122.

Tjeralice MUP ŽZH