Na Dužicama vozilo udarilo 10-godišnjaka na biciklu, pred policijskom postajom Opel udario Mercedesa

ŠIROKI BRIJEG – U utorak oko 16.20 sati na magistralnoj cesti M6.1 u Ulici pobijenih franjevaca (Obilazna cesta) u Širokom Brijegu dogodila se prometna nesreća u kojoj je lakše ozlijeđena jedna osoba.

Kako doznaje portal Jabuka.tv, do nesreće je došlo kada se vozač Mercedes-Benza 190 nepropisno uključio u promet na magistralnu cestu te je u njega udario automobil Opel Astra koji se kretao iz smjera Širokog Brijega prema Mostaru.

Nesreća je nakratko prouzročila sporije odvijanje prometa, no automobili su ubrzo uklonjeni s kolnika. Sudar se dogodio točno ispred zgrade Policijske uprave Široki Brijeg čiji su policijski pripadnici regulirali promet.

U nesreći je lakše ozlijeđen vozač Mercedesa, a na automobilima je nastala manja materijalna šteta.

Na Dužicama u prometnoj nesreći teške tjelesne ozljede zadobio 10-godišnji biciklist

U utorak u poslijepodnevnim satima na lokalnoj cesti u selu Dužice kod Širokog Brijega u prometnoj nesreći teške tjelesne ozljede zadobio je 10-godišnji biciklist.

Iz za sada nerazjašnjenih okolnosti, došlo je do kontakta bicikla i automobila VW Golf 2 u kojem su se nalazile tri osobe.

Na lice mjesta prvi su izašli policijski pripadnici PU Široki Brijeg, a zatim i djelatnici Hitne medicinske pomoći Doma zdravlja Široki Brijeg koji su dječaka prevezli u Centar za urgentnu medicinu i hitni prijem SKB Mostar.

Kako neslužbeno doznaje portal Jabuka.tv, dječak je zadobio višestruke prijelome ekstremiteta te mu je slomljena vilica, a podvrgnut je operaciji.

Jabuka.tv