ŠIROKI BRIJEG – U 2. Kolu Druge lige FBiH – Skupina Jug gostujuće momčadi ostvarile čak sedam pobjeda.

Novi drugoligaš Mladost iz Širokog Brijega ravnopravno se nosio s Tomislavom do 60. minute, međutim tada gosti postižu gol s kojih 35 metara udaljenosti, a u samoj završnici i drugi pogodak te tako dolaze do punog plijena na ovom gostovanju.

mladosttom282016_4

I Cim je debitirao pred domaćom publikom u drugoligaškoj konkurenciji, međutim i oni su poput Mladosti poraženi sa 2:0, a bolji su bili igrači Posušja, koji su golove zabili preko svog napadačkog dvojca Dario Stipić – Danijel Begić. Stipić je bio strijelac u 17., a Begić u 89. minuti, premda su i u ovom susretu domaćini imali svoje prilike, no ostale su neiskorištene, a samim time bodovni saldo Cimljana je i dalje prazan.

Gruđani su na svojoj Elić Luci doživjeli težak poraz od Klisa. Gosti su trijumfirali sa 3:0 zahvaljujući golovima Kudre u 43., Šimunovića u 68. i Kovačevića u 90. minuti.

Nogometaši Ljubuške Sloge ugostili su aktualnog prvaka Igmana. Gosti su već na poluvremenu imali prednost od dva gola, da bi u nastavku Sloga smanjila, ali nije uspjela izjednačiti, već suprotno gosti su otišli na 3:1, a pred kraj susreta iz jedanaesterca Sloga postavlja konačnih 3:2. Za Ljubušake su pogađali Kajtazi i Puljić, a za goste Mehić (2) i Zahirović.

Rezultati 2. Kola:

Kamešnica – Turbina 0:1, Sloga (Lj) – Igman 2:3, Mladost – Tomislav 0:2, Cim – Posušje 0:2, Sloga (U) – Rama 6:0, Kupres – Troglav 1918 2:4, Brotnjo – Branitelj 0:1, Grude – Klis 0:3.

Poredak:

Posušje, Klis, Troglav 1918, Igman i Turbina 6, Branitelj 4, Brotnjo, Sloga (U), Tomislav i Kupres 3, Kamešnica 1, Sloga (Lj), Cim, Mladost, Grude i Rama 0 bodova.

Parovi 3. Kola:

Troglav 1918 – Mladost, Posušje – Kupres, Klis – Cim, Igman – Grude, Rama – Sloga (Lj), Branitelj – Sloga (U), Turbina – Brotnjo, Tomislav – Kamešnica.

SirokiBrijeg.info