“Draga, prvo tekma pa ples!” – Mladenci odgodili svoj prvi zajednički bračni ples za poluvrijeme

Mnogi će subotu, 25. lipanj pamtiti po teškom porazu hrvatske reprezentacije na Europskom prvenstvu u Francuskoj i divnoj igri koju su nam pružili Vatreni.

U Hercegovini su se utakmice Vatrenih pratile s velikim oduševljenjem, na razne načine i na raznim mjestima.

Svi koji su posjetili Hercegovinu barem jednom u ljetnim mjesecima kada je u jeku “sezona svadbi” znaju da ne postoji subota sa praznim svadbenim salonom. Tako je bilo i ove subote iako se igrala ključna utakmica za reprezentaciju Hrvatske u “knockout fazi”.

Da Hercegovci neosporno vole Vatrene uvjerili smo se kada smo dobili fotografije s jedne svadbe u Zapadno-hercegovačkoj županiji, piše portal Prvi.tv.

U svadbenom salonu s nešto više od 300 uzvanika sve oči bile su uprte u ogromni projektor preko kojeg se pratila utakmica protiv Portugala, a mladenci su čak i svoj prvi zajednički bračni ples odgodili za poluvrijeme.

Iako su Vatreni dali sve od sebe, a utakmica bila iscrpljujuće duga i ishod nije bio onakav kakav smo svi priželjkivali, ovi mladenci će moći reći da su imali doista originalnu svadbu kakva se ne viđa svaki dan.

Mladencima zahvaljujemo na ustupljenim fotografijama i želimo im obilje sreće u zajedničkom životu. Mogu biti ponosni jer malo tko bi odgodio svoj najvažniji dan u životu radi najvažnije sporedne stvari na svijetu. To uistinu mogu samo istinski navijači.

Prvi.tv