Doznali smo sve sudionike četvrtfinala na ovogodišnjem izdanju turnira “Crnač 2016.”

Doznali smo sve sudionike četvrtfinala na ovogodišnjem izdanju turnira.

Rezultati odigranih utakmica su sljedeći:

20:00h – Europrodukt Crnač vs Binvest Posušje – 3:1
21:00h – Obuća Bema Banja Luka vs Crne Lokve – 7:1
22:00h – Korak vs HVIDRA Mostar – 6:5 (1:1)
23:00h – Mepas vs Krehin Gradac – 4:2

U jednoj zanimljivoj utakmici ekipa Europrodukta pokazala se kao bolja u odnosu na mladu ekipu Binvesta Posušje. Veći dio utakmice kontrolirala je ekipa Europrodukta iako su igrači Binvesta imali svoje prilike, čak i nekoliko stopostotnih, no nisu ih uspjeli iskoristiti na najbolji način. S druge strane ekipa Europrodukta koristi svoje prilike te tako prolaze dalje među osam najboljih. Ante Mihaljević (2) i Mario Čulina postigli su golove za Europrodukt dok je za Binvest pogodio Ante Stipić.

Popularna je fraza kako svaka priča ima svoj kraj, a tako je došao kraj odličnim igrama ekipe Crnih Lokava. Njihovi protivnici, ekipa Obuća Bema iz Banja Luke pokazala se kao prevelik zaloga ponajviše zbog svoje konkretne, strpljive i mudre igre. Golove za Bemu postigli su Slaven Đurić (2), Nemanja Kokanović, Radovan Puač, Srđan Glišić, Goran Puač i Draženko Stanarević dok je počasni pogodak za Crne Lokve postigao Hrvoje Soldo.

Možda i najbolju utakmicu dosadašnjeg dijela turnira gledali smo u susretu Koraka protiv Hvidre Mostar. Zaista jedna odlična utakmica vrijedna i same završnice. Prvo poluvrijeme pripalo je ekipi Korak te su imali vodstvo od 1:0, a gol je postigao Josip Bošković. Drugo poluvrijeme pripada ekipi Hvidre te su oni ti koji zabijaju u ovom poluvremenu, izjednačili su rezultat golom Josipa Sesara. Lutrija kaznenih udaraca bila je na strani Koraka ovaj put te tako ekipa Korak prolazi dalje. Valja istaknuti kako su za Korak uz dosadašnje igrače danas nastupili igrači dubrovačkog Squarea Maro Đuraš i Gordan Duvančić.

U posljednjem susretu večeri ekipa Mepasa opravdala je titulu favorita. Pod dirigentskom palicom Josipa Sutona igrači Mepasa savladali su mladu i odličnu ekipu Krehin Gradac. Igrači Krehinog Graca hrabro su se borili do zadnje minute no jednostavno nisu imali dovoljno koncentracije za izjednačenje. Golove za ekipu Mepas postigli su Ante Ćorluka (2) i Toni Jelavić (2) dok su za Krehin Gradac golove postigli Silvijo Dujmović i Kristijan-Franjo Ćavar.

Raspored utakmica za četvrtak 7.7., četvrtfinale:

20:00h – Korak vs Stolac
21:00h – Lole Crnač vs Europrodukt Crnač
22:00h – Mepas vs Parts
23:00h – Obuća Bema Banja Luka vs Tići-Komplast

Četiri utakmice i osam najboljih ekipa ovogodišnjeg izdanja turnira – što više reći nego da nas očekuju nevjerojatne utakmice i napete završnice.

SirokiBrijeg.info