Dok u svijetu drastično pada cijena nafte, i vidljivo se smanjuje trošak kupaca pri točenju goriva u svoja osobna vozila, smanjenje troškova prehrambenih proizvoda… kod nas je normalno da najveća moguća cijena stagnira sve dok ne dođe novog povećanja kako bi se sve podiglo, pa tako i naš trošak koji nikako da nam padne!

Tim povodom ovih konstantnih nameta, Vlada FBiH i naši političari iz ŽZH, odlučili su kako će ovih dana svojim sugrađanima omogućiti na većini benzinskim pumpi, trgovinama i ugostiteljskim radnjama diljem Bosne i Hercegovine kupnju proizvoda bez PDV-a, ako će i oni u tolikom postotku sniziti cijene dnevnih potrepština.

S obzirom na to kako su mnogi zdušno prihvatili ovu hvale vrijednu inicijativu od naših političara, a što će biti drastična ušteda kako bi se ekonomska situacija malo umirila i tako poslala poruka građanima koji odluče ostati živjeti na ovim područjima da još nada postoji, a ne tražiti nešto bolje izvan BiH.

U nastavku vam donosimo (link) stranicu trgovina, benzinski pumpi na području ŽZH koje su spremne solidarizirati se sa političarima i njihovom hvale vrijednom inicijativom u korist svojih sugrađanima i koji su poručili samo jedno:

TKO ĆE SVE NA PODRUČJU ŽZH OLAKŠATI POTROŠAČKU KOŠARICU SVOJIM SUGRAĐANIMA U POLA CIJENA!

Mili Marušić / SirokiBrijeg.info