Dominik Begić iz HŠK Posušja potpisao za Zrinjski, ali drugi dio polusezone će provesti na posudbi u HNK Čapljina

Mladi nogometaš iz Posušja Dominik Begić ovih je dana potpisao ugovor s HŠK Zrinjskim.

Sad već bivši igrač HŠK Posušje sve je dogovorio s prvakom BiH Zrinjskim iz Mostara. Struka prvaka BiH odlučila se da Begić drugi dio polusezone brani boje HNK Čapljina (posudba) te da tamo pokaže svoje nogometne vještine, gdje će ga pratiti struka mostarskog kluba. Begić je odigrao briljantu polusezonu za Posušje i postao prvi topnik lige i kluba, a njegove partije zapele su za oko Blažu Sliškoviću.

Devetka HŠK Posušje u trinaest utakmice ove sezone zabio je čak 17. pogodaka i glavni je krivac za jesensku titulu prvaka. On će od ponedjeljka biti priključen momčadi s Bjelava.

Dominik je kratko prokomentirao svoj odlazak iz HŠK Posušje za službenu fb stranicu:

„ Žao mi je što napuštam klub u ovom šampionskom ozračju, ali vrijeme je došlo da napravim korak dalje, a Posušju želim sve najbolje i nadam se da će se na ljeto slaviti titula na Mokrom Docu. Ovim putem se želim zahvaliti klubu, predsjedniku, suigračima, svim trenerima koju su me vodili i naravno našim vjernim navijačima“!

Klub se ovim putem zahvaljuje Dominku na svemu što je dao za plavo-bijeli dres i želi mu mnogo dobrih partija u novom klubu, naveli su iz HŠK Posušje.

SirokiBrijeg.info