Dom zdravlja Široki Brijeg u ponedjeljak, 11. svibnja 2020. godine, počinje s cijepljenjem djece, a s radom kreću i specijalističke ambulante specijalističko-konzultativne službe.

Cijepljenje djece će se provoditi isključivo na telefonske narudžbe na broj 039/852-218. Primarna cijepljenja će imati prioritet. Ukoliko je dijete bolesno i treba pregled pedijatra, morate se prethodno naručiti na broj 039/852-203. Molimo vas da poštujete sve procedure zakazivanja termina te dolaske u dogovoreno vrijeme sa zaštitnom opremom u svrhu zaštite vas samih, djece te naših djelatnika, izjavio je za portal Jabuka.tv ravnatelj širokobriješkog Doma zdravlja dr. Mirko Kordić.

Od 11. svibnja s radom počinju i specijalističke ambulante specijalističko-konzultativne službe koje će u prostorijama školske medicine obavljati svoju djelatnost.

Narudžbe za specijaliste se već primaju na brojeve telefona 039/852-210, 852-212, i 852-221.

Prije dolaska svi pacijenti obavezno prolaze kroz predtrijažu, i uz urednu epidemiološku procjenu se proslijeđuju do specijalističkih službi. Molimo vas za obavezno pridržavanje svih epidemioloških mjera kako bi neometano i sigurno mogli raditi svoj posao na obostrano zadovoljstvo sviju nas, zaključio je dr. Kordić.

Jabuka.tv