Poštovani, ovim putem Vas želimo informirati o novim uslugama u Domu zdravlja Ljubuški i upoznati s mogućnostima za naručivanje na dolje navedene dijagnostičke pretrage.

Od utorka, 26. ožujka 2019. godine će UZV srca u Domu zdravlja Ljubuški raditi prim. Josip Alilović, kardiolog.

Narudžbe će se primati i sama pretraga izvoditi na Odjelu za radiološku dijagnostiku DZ Ljubuški. Tjedno u jednom terminu (utorak) će se moći naručiti maksimalno 5 bolesnika. Na pretragu će se moći naručiti uz preporuku liječnika specijalista, uputnicu za UZV srca od obiteljskog liječnika i raniju medicinsku dokumentaciju.

Pošto je novi aparat za mamografiju prošli tjedan dobio licencu za rad, sve bolesnice koje se žele naručiti na mamografiju, mogu to učiniti na Odjelu za radiološku dijagnostiku DZ Ljubuški od ponedjeljka 25. ožujka 2019. godine.

Svaki radni dan će se primati po 3 narudžbe za ovu pretragu. Bolesnice će biti naručivane u drugoj smjeni, da bi se smanjile gužve tijekom prve smjene. Nalaze će očitavati dr. Luka Pavlović, a očitanja će se moći podići početkom novog tjedna za svaku snimku, koja je odrađena kroz prethodni tjedan.

Također, i aparat za spirometriju je ponovno stavljen u funkciju, tako da se i ova pretraga može uraditi u Domu zdravlja Ljubuški svaki radni dan, uz prethodni dogovor s med. sestrom koja radi s vanjskim suradnicima.

Dom zdravlja Ljubuški