Home Ostale rubrike Zdravlje Dom zdravlja Ljubuški dobiva vrijedan uređaj – biostimulativni laser

Dom zdravlja Ljubuški dobiva vrijedan uređaj – biostimulativni laser

0
Dom zdravlja Ljubuški dobiva vrijedan uređaj  – biostimulativni laser

U sklopu projekta Interreg IPA Hrvatska, Bosna i Hercegovina i Crna Gora Dom zdravlja Ljubuški uskoro će dobiti još jedan vrijedan uređaj, čime će se poboljšati kvaliteta zdravstvene usluge.

Riječ je uređaju Medio laser combi za Odjel fizijatrije Doma zdravlja Ljubuški. Ugovor o isporuci ovog uređaja potpisali su jučer prim. dr. Srećko Matić, ravnatelj Doma zdravlja Ljubuški i Rijad Kobilj, direktor tvrtke Ark d.o.o. Sarajevo.

Riječ je o biostimulativnom laseru, koji je dio nadogradnje fizioterapije, a koristi se u terapiji otklanjanja bolova, povećanja pokretljivosti, otklanjanju kalcifikata.

Vrijednost ovog lasera je 17.800 KM bez PDV-a, isti će biti isporučen u roku od 21 dana, a pacijenti će ga moći koristiti besplatno.

Govoreći o slijedećim aktivnostima u sklopu ovog projekta ravnatelj Doma Zdravlja Ljubuški prim. dr. Srećko Matić najavio je kako su slijedeći koraci nabava ultrazvuka, kardiomobila nakon koje će uslijediti građevinski radovi na objektu područne ambulante u Vitini i zgradi Doma zdravlja Ljubuški.

Bjanka Medić / Radio Ljubuški