Na komemoraciji Slobodanu Praljku u Zagrebu nije prisustvovao “Dragi vođa” i “dobročinitelj” lider HDZ-a BIH Dragan Čović, kao niti njegovi visokpozicionirani stranački drugovi iz hrvatske, Kolinda Grabar-Kitarović i Andrej Plenković, koji su se u zadnje vrijeme predstavljali veći domoljubi od bilo kojeg branitelja iz HVO-a i HV-a.

Izgleda kako je njihovo domoljublje dobilo “po ušima” od europskih kolega što je vjerovatno kurir i europsko potrčkalo Andrej Plenković kao informaciju prenio Draganu Čoviću neki dan kada je dolazio u Mostar pod krinkom “da smiri strasti ovdašnjeg naroda”, pa tako da su u nekoliko dana velike Rvatine prešle put od neprihvaćanja do prihvaćanja haške presude.

Samo ostaje nejasno radi čega su Predsjednik Gradskog odbora Mladeži HDZ-a BiH Mostar Marko Zovko i član Predsjedništva Gradskog odbora Mladeži HDZ BiH Široki Brijeg Andrija Bilać nazočili su toj komemoraciji što ju je njihov “tajo” izbjegao ili je imao važnijeg posla.

A taj važniji posao je izgleda bio obilazak pošte u Mostaru, gdje se informirao o poslovanju te firme kao i projektima i razvojnim planovima za budućnost.

E, narode jeste govna kada imate takve predstavnike koji se srame svoga naroda i svojih branitelja koje su do prije nekoliko dana veličali, a mišljenje sada mijenjaju kao Lijanovići imena firmi.

Mili Marušić / SirokiBrijeg.info