Detalji “pištoljanja” na Kočerinu – Nakon ispitivanja osumnjičenog, odluka o podnošenju prijedlog za određivanje pritvora

ŠIROKI BRIJEG – Županijsko tužiteljstvo Županije Zapadnohercegovačke u Širokom Brijegu zaprimilo je Izvješće o počinjenom kaznenom djelu PU Široki Brijeg protiv osobe V.M. (52) iz Širokog Brijega, zbog postojanje osnova sumnje da bi počinio kazneno djelo Ubojstvo u pokušaju opisano i kažnjivo po čl. 166. KZ F BiH, koje se dogodilo dana 22. lipnja 2017. godine, oko 02,00 sati, u mjestu Kočerin, Široki Brijeg, na proslavi blagdana Sv. Petra i Pavla, kada je V.M. (52) nakon prethodne svađe u prisustvu više osoba koje su se nalazile na proslavi, repetirao pištolj, te iz istog ispalio nekoliko hitaca posljedicom čega je oštećeni M.G. (37) zadobio prostrjelu ranu desne natkoljenice.

Na temelju podnesenog izvješća o počinjenom kaznenom djelu ŽT ŽZH u Širokom Brijegu formiralo je predmet radi provođenja istrage, te će postupajući tužitelj, s obzirom da se radi o teškom kaznenom djelu, nakon što u svojstvu osumnjičenika ispita V.M. (52) odlučiti o podnošenju podnijeti prijedlog za određivanje pritvora nadležnom sudu, kazao nam je glasnogovornik ŽT ŽZH Široki Brijeg, Josip Aničić.

SirokiBrijeg.info