ŠIROKI BRIJEG – Županijski zastupnik ZHŽ-a Deni Ćorić ( HRVATSKI savez HKDU-HRAST ) biti će jedini protukandidat u Širokom Brijegu sadašnjem gradonačelniku HDZ-a BiH Miri Kraljeviću ( koji već obnaša dužnost načelnika 12 godina). Deni se u svom radu u skupštini ZHŽ-a posebno istaknuo u zalaganju zaštite života od začeća do prirodne smrti.

„Zahvaljujem se na povjerenju prvenstveno svojoj stranci Hrvatskom savezu HKDU-Hrast i našim koalicijskim partnerima, HSP Dr. Ante Starčević, HČSP, HDZ 1990 i ostalim strankama koje podupiru moju kandidaturu za gradonačelnika Širokog Brijega na predstojećim općinskim izborima koji će se održati 02.listopada 2016 godine . Želim biti kreator promjena u Širokom Brijegu . Živimo u 2016 godini i smatram da su potrebne promjene političkog kadra suvremenog razmišljanja. Trebamo nove stavove, nova razmišljanja , školovane ljude i sve ljude dobre volje koji će se boriti za opstanak u našem gradu. Trebamo jednostavno promjene nakon 26 god. jedne vlasti, jedne stranke i jednog uma”, kazao je Deni Ćorić na početku svog predstavljanja.

Ne treba se bojati promjena vlasti jer se nema što izgubiti

“Nećemo se baviti politikom revanšizma, zastrašivanja i bilo kakvih ucjena ni politikom stranačke pripadnosti. Želimo podvući crtu i krenuti naprijed a ne ispravljati „krive drine“. Želimo zaustaviti odljev mozgova i pružiti priliku svima ,naročito mladima i školovanim kao i svim ostalim koji žele ostati na svojoj rodnoj grudi.Iza sebe imam mladu i poštenu ekipu koja se želi boriti za promjene, imaju pozitivna razmišljanja i inovativne ideje, također vjerujemo u pozitivna razmišljanja ostalih građana i njihovu podršku. Dvadeset šest godina jedne vlasti rezultiralo je da stagniramo kao grad i kao sredina i mislim uz potpuno uvažavanje svega pozitivnog što je napravljeno u posljednjih 26 god da bi ipak bilo previše 30 godina jednopartijskog sustava.

Široki Brijeg je grad pun različitog potencijala, prvenstveno što se tiče poljoprivrede gdje imamo novu poljoprivrednu kulturu – smilje. U našem izbornom programu posebnu točku zauzima projekt smilja, jer vjerujem da jedino on ima mogućnost zaustaviti egzodus Hrvatskog naroda iz BiH i zato će grad Široki Brijeg kao institucija i ja osobno ako Bog da stati iza ovog Bogom danog projekta. Osim smilja tu su još i reforme koje planiramo provesti. Sve točke našeg izbornog projekta naši građani će dobiti na kućnu adresu.

Mlad jesam ,ali imam jasne stavove i vizije kako do promjena na bolje i rješenja za trenutačnu problematiku. Stoga, pozivam sve građane da izađu na izbore i daju svoj glas za promjene, jer promjene su moguće ako u njih doista vjerujemo. Zato se ne trebamo bojati promjena vlasti jer nemamo što izgubiti”, poručio je kandidat za gradonačelnika Širokog Brijega Deni Ćorić.

denićorićmarijaćeškoć23720161

Predstavljamo Vam koalicijsku listu SAVEZA ZA ŠIROKI:

Kandidat za gradonačelnika:

Deni Ćorić – Zastupnik u skupštini Zapadno Hercegovačke Županije

Kandidati za općinsko vijeće:

1. Marija Lovrić – magistar ekonomije
2. Daniel Mandić- informatičar
3. Kristijan Crnjac – komercijalist
4. Martina Tole – student turizma i zaštite okoliša
5. Nikola Mikulić – student menedžmenta
6. Miljenko Kvesić – student politologije
7. DajanaSoldo – Bachelor ekonomije
8. Ante Ćužić- dip. politolog
9. Nada Lasić- kemijski tehničar
10. Marko Ćavar – CV instruktor
11. Marija Ćeškić – pravnica
12. Zoran Jurilj – poduzetnik
13. Lidija Sušac – medicinski tehničar
14. Igor Gilja – mašinski tehničar
15. Valentin Salavarda – ekonomist
16. Monika Bošnjak – ekonomist
17. Ivan Čolak – student politologije
18. Marijana Topić- poduzetnik
19. Mirko Galić – student politologije
20. Antonio Zeljko – poduzetnik
21. Jelena Ćorić – magistar ekonomije
22. Marko Sesar – poduzetnik

SirokiBrijeg.info