Priopćenje i demant Amela Pervana za javnost, na prozivke od Vlade Marušića, URB ŽZH i UZB/Borci u ZE-DO Kantona, iz Zenice u kojem se spominje njegovo ime, prenosimo u cijelosti.

I pored moga demanta i dokaza koje sam priložio, na medijsku hajku Vlade Marušića kojom konstantno spominje moje ime, on i dalje nastavlja to da radi preko svojih podobnih medijskih portala. Pored toga, sada to nastavlja preko nekakve udruge iz Zenice.

Pozadina svega mi je jasna. Prijeti nekakvom krivičnom prijavom zbog lažnog predstavljanja, kako to on navodi, a ja mu poručujem neka samo izvoli.

Pervan Amel niti je nelegalan, niti nelegitiman. Pervan Amel je imenovan u Radnu grupu za izradu zakona o borcima i članovima njihovih porodica, ispred boraca ARBiH iz Kampa boraca iz Alipašine 41 u Sarajevu, a imenovala me je Vlada FBiH.

Pervan Amel nije predstavljao niti Vladu Marušića, niti pripadnike HVO, već ih je predstavljao gospodin Nikica Tomić, član Radne grupe. Sve što Vladi Marušiću nije jasno, neka odgovore potraži gdje želi i kada želi?! Rado ću mu prezentirati sve dokaze. Samo želim da poručim Vladi Marušiću, da ću ga tužiti za povredu ugleda i časti, kao i za nanesenu duševnu bol. Vidimo se Vlado Marušiću na sudu. U prilogu vam ponovo dostavljam dokumentaciju, koju treba da objavite, radi demanta na iznesene laži od strane Vlade Marušića.

Pervan Amel
Sarajevo
Veteran ARBiH

Priopćenje g. Pervanu od Urednika portala SirokiBrijeg.info:

Poštovani g. Pervan,

Zaprimili smo vaš demant i isti će biti objavljen na portalu SirokiBrijeg.info uz popratnu priloženu dokumentaciju.

Kolega me je informirao vezano za “prepirku” na našoj službenoj Facebook stranici, te proslijedio komunikaciju razgovora koje ste vodili, pa Vas ovim putem kao urednik portala želim informirati o daljnjim potezima i upozoriti na neke stvari koje izgleda ne shvaćate, s jedan dio vam je i on odgovorio.

1. Mi smo medijski portal i kao takav osim vijesti, objavljujemo između ostaloga i službena priopćenja….vjerujemo kako znate što znači (službeno priopćenje) institucija, udruga, pojedinac…

2. S obzirom kako smo portal isključivo područja Županije Zapadnohercegovačke, nismo dužni ničije priopćenje objavljivati tko ne spada na navedeno područje ili se istog dotiče na neki način. 

3. U slučaju da se netko nađe prozvan na našem medijskom portalu i osjeti potrebu da to demantira, isti može uputiti na naše službene e-mail kontakte portala (urednik@sirokibrineg.info ili info@surokibrijeg.info) kako bi mogli pravovaljano reagirati, a ne nikako preko društvene mreže.

S obzirom na gore osnovno navedeno i uvid u vašu prepisku razgovora preko društvene mreže, Odlučio sam kao urednik:

1. Demantij će se objaviti uz Vašu priloženu dokumentaciju.

2. Nismo tu da udovoljavama vašim hirovima jer nismo Vaše glasilo ni bilo koje Udruge ni bilo kojeg pojedinca, nego smo medijski portal.

3.Naređeno je administratorima naše Facebook stranice da uklone sve vaše “frustracije” komentare, u kojima se da iščitati kako smo vam mi krivi za nešto, zbog nekoga!

4.Blokada Vašeg privatnog Facebook računa na našoj stranici za bilo kakve daljnje radnje.

5.Imate našu podršku u slučaju da pomislite ili odlučite tužiti portal SirokiBrijeg.info i nadamo se kako ćete imati dovoljno novca za naknadu štete u kontratužbi s naše strane nastavite li se nedolično ponašati i nas smatrati krivcima za vaše osobne probleme i nesuglasice.

Sve napisano molimo vas da shvatite ozbiljno!

Nemamo potrebe za daljnjom komunikacijom.

S poštovanjem,

Mili Marušić