HKK Široki pobjedom je otvorio Ligu 6 za prvaka BiH pobjedom u Vogošči.

U drugom kolu HKK Široki dočekuje momčad Mladost iz Mrkonjić Grada. Utakmica se igra na Pecari sutra – srijeda u 19 sati.

Sponzor utakmice je TEM MANDEKS.

Za službenu stranicu kluba utakmicu je najavio trener Danijel Jusup:

“Mladost je jedna dobra momčad. Ima brze i spretne igrače u vanjskoj liniji koji mogu biti jako nezgodni ako im se dopuste otvoreni šutevi. To je njihovo najjače oružje. No, pripremili smo se na to. Sad je pred nama ritam igranja subotom i srijedom i treba znati reagirati na pravi način. Idemo od treninga do treninga, a onda do utakmice. To je naš put i naš recept. Sad razmišljamo samo o Mladosti, nikako dalje i od toga nećemo odstupiti. Ne smijemo se nimalo opustiti, idemo po novu pobjedu”

Domaćim navijačima će se prvi put predstaviti novo pojačanje Amerikanac D.J Fenner:

“Da, Fenner je s nama tek desetak dana. Morali smo posvetiti dio vremena njemu, da bi ga uigrali, uklopili u sustav naše igre. To odnese vremena na račun drugog rada, tako da su novi igrači uvijek prva dva tjedna jedan teret kojeg moramo ponijeti da bi sve kasnije stiglo na naplatu. No, važno je da se svi igrači kroz rad i utakmice dižu, svi napreduju, da nije tako ne bi mogli imati ovakve rezultate, pogotovo na gostovanjima”

Pozivamo publiku da nas dođe podržati do nove pobjede!

HKK Široki