Krav Maga trening uz jedinstven i stručan pristup usmjerava pomicanju vlastitih granica i postignuća. Kroz trening se razvijaju funkcionalne i motoričke sposobnosti gdje ćete naučiti da mjerilo uspjeha ne treba biti natjecanje u odnosu na drugoga, nego vlastiti napredak u odnosu na “jučer”.

Koji su benefiti spoznavanja samih sebe, vlastitih prednosti i ograničenja? Kako prepoznati opasnost? Pronaći rješenje mirnim putem ili fizičkim sukobom? – pitanja su koja se sama od sebe nameću u određenim situacija kojima smo često izloženi.

Krav Maga sustav razvijen je primarno za potrebe vojnih i sigurnosnih službi i to je jedan od razloga zašto u našem treningu koristimo tzv. stres vježbe, koje nam koriste u razvoju borbenog mentaliteta. Da bismo mogli postići kontrolu nad situacijom, moramo postići kontrolu nad samim sobom, a kada možemo kontrolirati sebe u kritičnim situacijama, puno lakše ćemo donijeti odgovarajuću odluku.

Sada u periodu od 10.02.- 01.03.2020. godine, Krav Maga Hercegovina organizira “Dane otvorenih vrata” za muškarce i žene u Total Body Centru, na Brijegu. Termini su utorkom i četvrtkom od 20:30 -22:00h, uz nstruktore koji svoje znanje žele prenijeti na vas.

Ono što ćete moći naučiti od stručnjaka ove vještine kroz ove “Dane otvorenih vrata” kada se treninzi održavaju za sve besplatno je koje su mjere opreza, prevencije, izbjegavanja i odstupanja od neželjenih situacija. Naučit ćete kako se obraniti od napada i kontranapada s različitih distanca, dometa, uglova i pravaca iz svih mogućih položaja. Naučit će vas kako uporabom svih dostupnih uobičajenih predmeta i objekata iz okoline možete iskoristiti u obrambene svrhe, te simulacije mogućih prijetnji i napada.

Napomenimo, još jednom, treninzi u navedenom periodu su besplatni, a za sve dodatne informacija slobodno nas kontaktirajte na broj: 063/032- 032 (Viber, Whats App), Facebook stranice “Krav Maga Hercegovina”, e-maila: info@krav-maga.ba, ili jednostavno na licu mjesta utorak i četvrtak u vremenu od 20:30 – 22:00h u prostorijama “Total Body centar” koji se nalazi u sklopu SRC Đilić na Brijegu.

Krav Maga Hercegovina