POSUŠJE – Posuški stadion Mokri dolac spreman je za početak priprema HŠK Posušje koje kreću idućeg tjedna. Uređuju se svlačionice i šire klupske prostrorije u kojima će se naći novi sadržaji koji do sada nisu postojali, piše Večernji list BiH.

Mladi redovito stižu na treninge, a navijači navrate na “zeleni dragulj” podno Radovnja kako bi doznali svježe informacije. Čuli smo staru priču kako su svojedobno na Mokrom docu igrali nogometaši s tri kontinenta, a sada se posuški nogometni klub isključivo oslanja na domaće igrače. Zatekli smo trenera HŠK Posušje Damira Ramljaka i s njim popričali o trenutačnom stanju u drugoligašu HŠK Posušje.

– Radi se s kadetima i juniorima, a sve je spremno za početak priprema i seniorske ekipe koje startaju idućeg ponedjeljka. Tu su svi igrači jesenskog dijela sezone, osim Nikole Leke koji kani ostati u Slaven Belupu ili otići na posudbu u neki drugi klub.

Hoće li biti nekih promjena na mjestu trenera?

– Moje je opredjeljenje raditi s kadetima i juniorima. No, postoji mogućnost da na čelo seniorskog sastava dođe neko novi ime. O tome ne bih mogao reći detalje, ali spreman sam otići sa seniorske klupe u dogovoru s upravom kluba, ističe Ramljak.

Na zelenom travnjaku stadiona Mokri dolac su i neki bivši nogometaši pa i Ino Čutura koji trenira i sprema se na povratak u Kanadu. U klubu se nadaju i jačoj potpori navijača “poskoka” i većem broju gledatelja jer je nogomet u Posušju već 65 godina jako popularan sport, a Mokri dolac sa svojom infrastrukturom i okruženjem postaje najljepši dio Posušja.

Večernji list BiH