Home Sport Nogomet DALIBOR ŠILIĆ: Pojačati ćemo se zbog ozljeda, eventualnih kartona te samog pojačavanja konkurencije

DALIBOR ŠILIĆ: Pojačati ćemo se zbog ozljeda, eventualnih kartona te samog pojačavanja konkurencije

0
DALIBOR ŠILIĆ: Pojačati ćemo se zbog ozljeda, eventualnih kartona te samog pojačavanja konkurencije

Široki je u jednom dijelu jeseni djelovao nesavladivo, no nakon četiri kola provedena na vrhu, tri vezana poraza od Željezničara i pad u sudačkoj nadoknadi u Banjoj Luci Plavo bijele su gurnuli na četvrtu poziciju. Ne samo zbog toga, bit će promjena u kadru.

Šef struke Zrinjskog Blaž Slišković, komentirajući rivala Širokog, nedavno je izjavio da će tim s Pecare najviše pogoditi ozljeda Dejana Čabraje i to se čini se obistinilo. Nije Slišković tu ‘otkrivao toplu vodu nit’ najavio nešto što je bilo teško predvidjeti, bila je to samo točna procjena, koje su svjesni i na Pecari.

– S kadrom smo zadovoljni, ali kada su svi zdravi, rekao je za Dnevni list sportski direktor Širokog Dalibor Šilić.

– Procijenite sami gdje smo tanki, ozljeda Čabraje sugerira odgovor, bio je njegov komentar na upit o eventualnom nezadovoljstvu pojedinim pozicijama.

Podsjećamo, Čabraja je zbog operacije križnog ligamenta desnog koljena s kraja prošlog mjeseca iz konkurencije ispao na pola godine, što će reći da će struka predvođena Goranom Sablićem tražiti napadača.

– Bit ce promjena sigurno, potvrdio je Šilić pa dodao: Gdje, na kojim pozicijama, trenutno ne mogu reći. Vise informacija pružit ćemo kroz par dana. Sigurno je da imamo dosta mladu ekipu, kao i da ćemo se pojačati ponajviše zbog ozljeda, eventualnih kartona te samog pojačavanja konkurencije.

Dnevni list