CRNI LABUDOVI: Čuvar državnog cekera, kamiondžija, Jugoslaven, kompilator zasjenili izbornu kampanju

Čuvar državnog cekera Madžar, kamiondžija Rojs, Jugoslaven Čović, kompilator Brkić, Imoćanin Jović, pripadaju grupi koja je zasjenila izbornu kampanju kandidata drugoga predsjedničkog kruga

Čuvar državnog cekera Madžar upao je u stupicu Jutela kasnije HRT-a kao pravnog sljednika. Dakle u prostorijama HRT-a, programskih umova HDZ-a (Gordane Mrđen) koji su zaduženi za program HRT-a i HNS, (Brune Kovačevića) koji su zaduženi za poslovanje HRT-a, pripremili su sučeljavanje predsjedničkih kandidata. Promoviranje i eliminacija Miroslava Škore, ostaje zapažena u detaljima, zumiranja HRT-ovih kamermana, kako je Škoro zbunjen, blijed, prepadnut u nastupima ispred kamera HRT-a, za vrijeme sučeljavanja, prvoga izbornoga kruga.

U kojoj nevolji bi Miroslav Škoro? Da kao estradna zvijezda, predavač na sveučilištu bude zumiran od kamermana, blijed, prepadnut i oklevetan od strane kandidatkinje lijevoga probisvijeta. Drugarica zadužena za klevetu dolazi s filozofskog fakulteta. Upravo onoga fakulteta na kojemu je utemeljeno Udruženje Jugoslavenske demokratke inicijative, na čelu s Miloradom Pupovcem, Draganom Čovićem, Pusićima, Dosizima… i nizom lijevih probisvjeta, koji su se borili protiv stvaranja neovisne, samostalne Hrvatske države.

U ta vremena devedesetih, kamermani YUTEL-a -Milića, doprinijeli su čuvanju Jugoslavije. Sačekuša Yutelovaca, nakon programa,završenog sučeljavanja kandidata drugoga kruga, promovirala je savjetnika predsjednice, kasnije prepoznatljivijega kao čuvara državnoga cekera, mladoga i neiskusnog Madžara. Dan nakon ispada savjetnika predsjednice , mediji puku pojašnjavaju tko je nosač Mede, operiranom Bandiću u KBC Rebro.

Drugi promotor Predsjednice Kitarović je poznati hercegovački probisvjet Ljubo Ćesić Rojs, dobio je više naziva koji opisuju kamiondžiju kao čuvara lika i djela Franje Tuđmana, Gojka Šuška, na kraju Njegove predsjednice. Al pari Rojsu je Zagrebčanac hercegovačkog porijekla, Vasilije Brkić, čovjek koji već desetljeće zabavlja puk sa svojom operativnom kompilatorskom-plagijatorskom sposobnošću. Mnogi ga nazivaju: Karamarkov Juda, Gotovinin Juda, koji inspiriran Judom, kao dopredsjednik HDZ-a, za vrijeme predsjedničke kampanje koristi riječ Juda.

Imoćanin Branimir Jović koji je verbalno napao Milanovića, kao predsjedničkog kandidata na izbornom mjestu, u popodnevnim satima pojavio se na Sljemenu u društvu premijera Plenkovića i ministra MUP-a Božinovića i Milana Bandića (T portas.hr.). Hercegovačko, svakodnevno promicanje ćiriličara-Jugoslavena Dragana Čovića u predmetu Vazduhoplovne industrije JNA Soko Mostar, a vremenom i Aluminija d.d. Mostar doprinijelo je njegovom priželjkivanju kontinuiteta razmišljanja predsjednice Republike Hrvatske, kada je u pitanju Bosna i Hercegovina.

Mega-media.hr