Četvrti uzastopni poraz NK Širokog Brijega u Ligi za opstanak

“Plavo-bijeli” su doživjeli i četvrti uzastopan prvenstvenin poraz, uz ukupnu gol-razliku 0:5. Sve karte su odavno bačene na Kup pa je i protiv Mladosti istrčao “šareni” sastav i to može biti djelimično opravdanje za novi poraz u susretu koji je riješen već u 7. minuti kada je Aganspahić nakon ubačaja iz slobodnog udarca s desne strane ostao potpuno neometan na drugoj vratnici i s lakoćom zuaresao mrežu iza leđa Solde.

Bio je to do kraja utakmice i jedini udarac domaćina u okvir gola Širokog Brijega, no, pokazalo se na kraju, ipak dovoljan za osvajanje sva tri boda. Široki je tek u nastavku zaigrao nešto angažiranije, Repić je u 64. pogodio vratnicu, a Sivriću je “oči u oči” obranio u 52. Velić tako da je ostalo 1:0.

STRIJELAC: 1-0 Aganspahić (7).

MLADOST DK: Velić, Galić, Laštro, Kuzmanović (67. Sušić), Musić, Šišić, Maksimović (90. Gačan), Šećerović, Brkić, Ramović (2. Aganspahić), Isaković. Trener: Musemić.

ŠIROKI BRIJEG: Soldo, Ćorić, Baraban (29. Čabraja), Milićević, Sesar, Repić (72. Menalo), Brekalo, Sivrić, Juričić (59. Lončar), Marina, Nikić. Trener: Sablić.

Nk Široki Brijeg