U povodu Dana grada Širokog Brijega i blagdana Velike Gospe čestitku su građanima uputili gradonačelnik Miro Kraljević i predsjednik Gradskog vijeća Vinko Topić.

Poštovane Širokobriježanke i Širokobriježani,

od srca Vam želimo čestiti Dan našega grada i blagdan Velike Gospe. Želimo se zahvaliti svima koji su proteklih godina, kroz našu povijest, pa sve do današnjeg dana na bilo koji način svojim radom i postupcima učinili i pomogli da Široki Brijeg postane ono što danas i jest. Grad koji se razvija i raste, Grad koji je kulturno, športsko, duhovno i gospodarsko središte cijele regije. Želimo i dalje raditi na svim kapitalnim projektima koji su u tijeku, ali i onima koje treba planirati. Neka Široki Brijeg bude svima nama uvijek na prvom mjestu.

Slavimo Uznesenje Blažene Djevice Marije na nebo, naše nebeske i zemaljske zaštitnice. Ona nam je bila nadahnuće i čvrsta uzdanica kroz povijest, a isto tako nam je uzdanica sadašnjosti i budućnosti. Svima Vama koji živite u Širokom Brijegu, vašim obiteljima, raseljenima po svijetu, ali i Vama koji ste ovih dana došli, čestitamo Dan grada i pozivamo vas da ovaj dan proslavimo dostojanstveno, ponosno i u zajedništvu s našom zaštitnicom Blaženom Djevicom Marijom.

Gradonačelnik
Miro Kraljević

Predsjednik Gradskog vijeća
Vinko Topić