Čestitka Mire i Vinka povodom 25. obljetnice Radio postaje Široki Brijeg

Danas se navršava 25. godina od kada su čuli prvi zvuci na radio valovima Radio postaje Široki Brijeg.

Iako možda mali radio, u cijelo ovo vrijeme bio je rado slušana stanica svih Širokobriježana i Hrvata na području Zapadne Hercegovine. Svojim izvještajima su uvijek pravovremeno obavještavali sve svoje slušatelje. Posebno za vrijeme ratnih događanja, kada je njihov glas možda bio jedini koji se mogao čuti u sivilu rata. Njegova važnost kao lokalnog medija je neupitna, a svojim postojanjem uistinu ispunjava svoju svrhu. Ponekad je bio jedini izvor informacija, stoga njegova uloga u društvenom životu Širokog Brijega postaje i ostaje velika.

Ovom prilikom, svim djelatnicima i slušateljima Radio postaje Široki Brijeg čestitamo jubilarni 25. rođendan, sa željom za što većim uspjehom i da se glas s Radio postaje Široki Brijeg čuje duže, šire i glasnije!

Gradonačelnik
Miro Kraljević

Predsjednik Gradskog vijeća
Vinko Topić

p.s. Ovom prilikom i portal SirokiBrijeg.info povodom 25. obljetnice Radio postaje Široki Brijeg čestita svojim klegama na dosadašnjem radu i punu uspjeha želimo u narednim godinama. Samo nemojte previše vjerovati politici i političarima, budite svoji, budite bolji, kvalitetniji i uz svoj narod, jer oni su vaši vjerni slušatelji.

SirokiBrijeg.info