ČESTITAMO OD SRCA PREDSJEDNIČE: Akademik Dragan Čović primljen u Europsku akademiju znanosti i umjetnosti

Lider HDZ-a BiH i HNS-a Dragan Čović objavio je danas na svom Twitter profilu kako je primljen u Europsku akademiju znanosti i umjetnosti, na čemu je izrazito ponosna cijela Hercegovina i Republika Srpska, dok su oni iz Bosne malkice ljubomorni.

“Velika mi je čast što mogu objaviti da sam primljen u Europsku akademiju znanosti i umjetnosti na ceremoniji u Austriji koja se desila ranije danas. To je rezultat kontinuiranog doprinosa europskoj BiH i akademskom razvoju u BiH”, napisao je Čović na Twitteru i to na tečnom engleskom jeziku.

Osim njega, u ovu Akademiju iz naše zemlje ranije su primljeni Mehmed Akšamija, Rajko Kuzmanović, Slobodan Loga, Senka Mesihović-Dinarević, Dejan Milošević, Dragoljub Mirjanić, Miodrag Simović, Nedeljko Stanković, Zoran Tomić, Miloš Trifković.

Čestitamo našem dragom vođi akademiku, doktoru i profesoru gospodinu Draganu Čoviću na ovoj tituli koja mnogo znači “za ceo svet”, a pogotovo za nas Hrvate jer nema većeg sina Hrvata što ga je dala Hercegovina u posljednjim desetljećima ovog i onog stoljeća!

SirokiBrijeg.info