Branimir Cipetić se sjajno uklopio u ekipi Širokog Brijega i svojim partijama je potvrdio da je jedan od najkvalitetnijih bekova lige, a najviše zahvaljujući njegovoj suradnji sa Dinom Ćorićem na desnoj strani, hercegovački tim se vratio u borbu za plasman u europska natjecanje.

Nogometaš Širokog Brijega govorio je za Sportske novosti, te je iznio svoje dosadašnje utiske o Premijer ligi BiH i svom klubu.

“U prošloj godini napustio sam Španjolsku, u kojoj mi je bilo dosadno stalno igrati za drugi tim. Bilo je više opcija za nastavak karijere, ali ponuda Širokog Brijega učinila mi se najprivlačnijom. Mogu nakon pola godine reći da je izbor bio dobar, lijepo sam primljen, zadovoljan svojim igrama, a upoznao sam i ligu. Od dolaska trenera Tonija Karačića sve se poklopilo kako je trebalo, opet smo u borbi za Europu, a možemo osvojiti i kup. Moja razmišljanja u ovoj godini okrenuta su samo Širokom Brijegu. Već nas na startu drugog dijela sezone čekaju dvije teške utakmice protiv Borca i Zrinjskog, a ako ih pobijedimo, sve nam se otvara. Vjerujem da ćemo još bolje igrati na proljeće, a najveće nade ipak polažemo u Kup BiH”, kazao je Branimir Cipetić za Sportske novosti.

SirokiBrijeg.info